Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Διευκολύνσεις για να… πετάξουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι: Τι προβλέπει εγκύκλιος του Θ. Λιβάνιου

Ειδικές ρυθμίσεις για την μεταφορά των δικαστικών αντιπροσώπων αεροπορικώς περιλαμβάνει εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διευκολύνσεις για να… πετάξουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι: Τι προβλέπει εγκύκλιος του Θ. Λιβάνιου Eurokinissi

Στη διευκόλυνση των δικαστικών αντιπροσώπων, που θα επιλέγουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στοχεύει εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου.

Σύμφωνα με αυτήν ορίζεται η «διευκόλυνση της μετακίνησης των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής που θα μετακινηθούν αεροπορικώς για την άσκηση των καθηκόντων τους, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών».

«Είναι αναγκαίο να λάβετε κάθε δυνατή πρόνοια για την ομαλή και απρόσκοπτη μετακίνηση τους», αναφέρει ο κ. Λιβάνιος

Όπως επισημαίνεται, «ενόψει των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών καθώς και του γεγονότος ότι σημαντικός αριθμός αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και των εφόρων των δικαστικών αντιπροσώπων θα μετακινηθούν αεροπορικώς στους τόπους άσκησης των καθηκόντων τους, ιδίως σε περιφέρειες της νησιωτικής Ελλάδας, είναι αναγκαίο να λάβετε κάθε δυνατή πρόνοια για την ομαλή και απρόσκοπτη μετακίνηση των ανωτέρω προσώπων καθώς και να μεριμνήσετε για την παροχή της ανώτατης δυνατής έκπτωσης σε ποσοστό επί της τιμής των εισιτηρίων τους».

Δικαστικοί αντιπρόσωποι

Eurokinissi

Για το λόγο αυτό ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τονίζει: «Προς τούτο ζητούμε, αφενός να διευκολύνετε την εξεύρεση θέσεων για τους ανωτέρω στις γραμμές εσωτερικού και αφετέρου να γνωστοποιήσετε στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, τα ονόματα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των αρμοδίων υπαλλήλων σας, με τους οποίους θα είναι δυνατή η τηλεφωνική συνεννόηση, για αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, πρωταρχικώς κατά τις ημέρες μετακίνησης των δικαστικών αντιπροσώπων».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ