Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Διευκρίνιση από την πρόεδρο του 6ου κλιμακίου της Α.Ε.Π.Π. για τις καταγγελλόμενες συνθέσεις

Τι αναφέρει στην επιστολή της σχετικά με την αποκάλυψη του dikastiko.gr. Οι υποθέσεις αφορούν σε προγενέστερο χρόνο από τη συμμετοχή της στο κλιμάκιο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διευκρίνιση από την πρόεδρο του 6ου κλιμακίου της Α.Ε.Π.Π. για τις καταγγελλόμενες συνθέσεις

Με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα (21.9.2021) υπό τον τίτλο «Νέα βόμβα: Όχι μόνο (καταγγελίες) για σεξ και βιασμούς στην Α.Ε.Π.Π., αλλά και σκιές για “μεσιτικά” από 30.000 – 100.000 ευρώ», λάβαμε επιστολή από την πρόεδρο του 6ου κλιμακίου της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) Ειρήνη Αψοκάρδου.

Η πρόεδρος του 6ου κλιμακίου της ΑΕΠΠ για καταγγελλόμενες συνθέσεις

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της κυρίας Αψοκάρδου, έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Τσιμπούκη,

Καλημέρα σας.

Στο από 21-09-2021 άρθρο σας με τίτλο «Νέα βόμβα: Όχι μόνο (καταγγελίες) για σεξ και βιασμούς στην Α.Ε.Π.Π., αλλά και σκιές για “μεσιτικά” από 30.000 – 100.000 ευρώ» αναφέρεται καταγγελία σύμφωνα με την οποία το 2ο και το 6ο Κλιμάκιο της Αρχής «ήταν τα δικά τους όπου εκτελούντο οι εντολές».

Ωστόσο, το 6ο Κλιμάκιο από την αρχή της λειτουργίας της Αρχής έχει λάβει περισσότερες συνθέσεις. Δοθέντος ότι η αναφορά σας καταλαμβάνει συλλήβδην τις εκάστοτε συνθέσεις, παρακαλώ όπως διευκρινίσετε ότι η καταγγελία αυτή προηγείται χρονικά της από 6-09-2018 συμμετοχής μου στο 6ο Κλιμάκιο, του οποίου προεδρεύω ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2020, ή ότι αφορά σε προγενέστερα του ανωτέρω χρονικού διαστήματος φερόμενα ως συμβάντα.

Με εκτίμηση

Ειρήνη Αψοκάρδου

Πρόεδρος του 6ου Κλιμακίου ΑΕΠΠ».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ