Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Δικαστικές περιπέτειες για τον Γιώργο Μαζωνάκη για την διασφάλιση της περιουσίας του – Τη νομική του εκπροσώπηση αναλαμβάνει ο Θ.Μαντάς

Η αντιδικία είναι ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικαστικές περιπέτειες για τον Γιώργο Μαζωνάκη για την διασφάλιση της περιουσίας του – Τη νομική του εκπροσώπηση αναλαμβάνει ο Θ.Μαντάς (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Θεόδωρου Μαντά που τον εκπροσωπεί, βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» για την διασφάλιση της περιουσίας του και της επαγγελματικής του διαδρομής. Ενώ, ήδη κατατέθηκε και εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με το protothema.gr,  η αντιδικία είναι ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ