Δικαστική μάχη για την Μπρίτνει Σπίαρς – Για πρώτη φορά η σούπερ σταρ στο δικαστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας τόνισε, ότι αυτή τη φορά η Σπίαρς θέλει να παρευρίσκεται στην αίθουσα του δικαστηρίου και να καταθέσει. «Η πελάτης μου ζήτησε ακρόαση», είπε στο δικαστήριο ο Samuel Ingham.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικαστική μάχη για την Μπρίτνει Σπίαρς – Για πρώτη φορά η σούπερ σταρ στο δικαστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η δικαστική μάχη για την Μπρίτνει Σπίαρς.

Ορίστηκε νέα ημερομηνία, ώστε να προσέλθει στο δικαστήριο του Λος Άντζελες και να καταθέσει σχετικά με την κηδεμονία του πατέρα της.

Από το 2008, μετά το εξιτήριο που πήρε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλεύτηκε, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται υπό τη νομική κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες της τις επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές αποφάσεις. Αν και αρχικά θα έπρεπε να έχει ισχύ για έναν χρόνο, η δικαστική μάχη για την Μπρίτνει Σπίαρς συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η τραγουδίστρια δεν έχει προσέλθει στις ακροάσεις του δικαστηρίου. Ο δικηγόρος της τόνισε, ότι αυτή τη φορά θέλει να παρευρίσκεται στην αίθουσα του δικαστηρίου και να καταθέσει. «Η πελάτης μου ζήτησε ακρόαση», είπε στο δικαστήριο ο Samuel Ingham «και μάλιστα να γίνει το συντομότερο δυνατό».

Ο δικαστής όρισε νέα δικάσιμο στις 23 Ιουνίου για να καταθέσει η ποπ σταρ στο δικαστήριο.

Πώς φτάσαμε σε δικαστική μάχη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η υπόθεση δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό για πολλά χρόνια μέχρι που το κίνημα #FreeBritney, που δημιουργήθηκε από τους φαν της τη δημοσιοποίησε. Μάλιστα μερικοί από αυτούς συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο.

Η Μπρίτνεϊ εξήγησε πέρυσι μέσω του δικηγόρου της ότι δεν θέλει πλέον τον πατέρα της να εμπλέκεται στις υποθέσεις της.

Οι δικηγόροι της τραγουδίστριας υπέβαλαν αίτηση για την απομάκρυνσή του, υποστηρίζοντας στο δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι η τραγουδίστρια «φοβάται τον πατέρα της» και ότι έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει την καριέρα της όσο είναι υπό την κηδεμονία του. Πρότειναν ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, το Bessemer Trust, ν’ αναλάβει τις υποθέσεις της.

Η δικαστής Μπρέντα Πένι, αποφάσισε να μην απομακρύνει τελείως τον Τζέιμι Σπίαρς από τον ρόλο του κηδεμόνα, αλλά πλέον η επιτροπεία να είναι από κοινού με το ίδρυμα.

Η σταρ βασισμένη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της, κάνει εκ νέου μία προσπάθεια για να ανακτήσει η ίδια τον έλεγχο της ζωής της, αναφέρει η εφημερίδα «Guardian».

ΒΙΝΤΕΟ: YOUTUBE – TWITTER

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ