Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Δίκη επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα: Ο 40χρονος – “πέτρα του σκανδάλου”, οι ισχυρισμοί του δικηγόρου του και η αντίδραση του θύματος – ΒΙΝΤΕΟ

Η νομική διελκυστίνδα για τον μάρτυρα “κλειδί”, όπως χαρακτηρίζεται. Τι γνώριζε, γιατί δεν προσήλθε στις αρχές.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίκη επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα: Ο 40χρονος – “πέτρα του σκανδάλου”, οι ισχυρισμοί του δικηγόρου του και η αντίδραση του θύματος – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντίδραση προκάλεσαν από τους συνηγόρους της Ιωάννας, οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών σχετικά με την εμπλοκή ενός 40χρονου ο οποίος κατά τα λεγόμενα της υπεράσπισης της κατηγορούμενης ενδέχεται να αποτέλεσε το «μήλον της έριδος» και να την οδήγησε στην αποτρόπαιη πράξη.

Βιτριόλι-Ο άνδρας "πέτρα του σκανδάλου", οι ισχυρισμοί του δικηγόρου του

Σε κάθε περίπτωση ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου  κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στον Alpha 9.89 υπήρξε σαφής και διευκρίνισε το ρόλο του συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο επιχειρεί δια των συνηγόρων του να εμφανιστεί πως δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση, πολλώ δε μάλλον ότι δεν έχει κληθεί ως μάρτυρας.

«Έχει κληθεί στο δικαστήριο και είναι βασικότατος μάρτυρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί. Η προσπάθεια έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να αφήσει οποιεσδήποτε υπόνοιες ότι η Ιωάννα διεκδικούσε, μιλούσε ή συσχετιζόταν με οποιοδήποτε τρίτο άνθρωπο, θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες. Η Ιωάννα δεν διεκδικούσε ούτε τον συγκεκριμένο 40χρονο ούτε κανέναν άλλον, τελεία και παύλα», είπε αντιδρώντας στα παραπάνω.

«Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος», τόνισε η κοπέλα μέσω του δικηγόρου της.

Βιτριόλι-Ο άνδρας "πέτρα του σκανδάλου", οι ισχυρισμοί του δικηγόρου του

Δεν έχει κληθεί μάρτυρας, επιμένει ο δικηγόρος του

Η αρχή έγινε από πληροφορίες από το περιβάλλον του 40χρονου, ο οποίος εμφανίστηκε όχι μόνο να γνωρίζει την εμμονή της κατηγορούμενης αλλά και να του είχε ζητήσει από πού θα μπορούσε να προμηθευτεί βιτριόλι.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, όπως αποκάλυψε το megatv, ο 40χρονος γνώριζε τη δράστιδα της επίθεσης στην Ιωάννα, και του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της. Βιτριόλι-Ο άνδρας "πέτρα του σκανδάλου", οι ισχυρισμοί του δικηγόρου του

Ο 40χρονος υποστηρίζει πως παρόλο που του ζητήθηκε, τελικά δεν παρακολούθησε το σπίτι της Ιωάννας, λέγοντας όμως ψέματα ότι το έκανε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Μάλιστα η δράστις φέρεται να τον είχε ρωτήσει πού μπορεί να βρει καυστικό υγρό, όμως εκείνος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως η 36χρονη θα προχωρούσε στην επίθεση. Για τον λόγο αυτό σταμάτησε να απαντάει στις κλήσεις της. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι φοβήθηκε από όλα αυτά που συνέβησαν και γι΄ αυτό δεν πήγε στην αστυνομία.

Την επόμενη ημέρα από τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των δηλώσεων του, ο δικηγόρος του 40χρονου Δημήτρης Γκαβέρας προέβη σε αναφορές του στο megatv.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία;  O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ