Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Δίκη Φιλιππίδη: “Υπήρχε έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Δροσάκη – Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία, πέραν του ορίου” κατέθεσε η Κ. Δανδουλάκη

“Όλη η προσπάθεια του να έχει δίπλα του τη Λένα, τον έκανε να επιτίθεται στη Λένα, σε όποιον έκανε παρέα η Λένα. Όποιος υπερασπιζόταν τη Λένα ή έκανε περισσότερο παρέα, εκείνος του έκανε επίθεση”, είπε η γνωστή ηθοποιός.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίκη Φιλιππίδη: “Υπήρχε έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Δροσάκη – Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία, πέραν του ορίου” κατέθεσε η Κ. Δανδουλάκη (eurokinissi)
Σε μια κατάμεστη αίθουσα κατέθεσε σήμερα η Κατια Δανδουλάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Στο ακροατήριο εκτός από τις καταγγέλλουσες, βρίσκονται πολλοί γνωστοί ηθοποιοί για να ακούσουν την κατάθεση της αγαπημένης ηθοποιού.
Δίκη Φιλιππίδη

eurokinissi

Η Κάτια Δανδουλάκη περιέγραψε τη σχέση της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και άλλες φορές πριν την παράσταση στην οποία συμμετείχε και η Λένα Δροσάκη και από την οποία «εκδιώχθηκε» λόγω συμπεριφοράς ο Φιλιππίδης.
Δίκη Φιλιππίδη

eurokinissi

“Υπήρχε έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Δροσάκη” κατέθεσε η Κ. Δανδουλάκη

«Η τελευταία μας συνεργασία ήταν προβληματική, υπήρχε μια νευρικότητα κι ένα έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα τη Δροσάκη. Σε σημείο που μετά έγινε καταπιεστικό και ενοχλητικό και για την ίδια τη Λένα και τους υπόλοιπους. Εκείνη ήταν έτοιμη να φύγει από το θίασο και δεν ήταν η μόνη. Όταν ένας θίασος ολόκληρος αναστατώνεται, αισθάνθηκα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η συνεργασία και αυτό έκανα» ανέφερε η Κατια Δανδουλάκη.
Δίκη Φιλιππίδη

eurokinissi

Όταν η κατάσταση έφτασε εκτός ορίων και η Λένα Δροσάκη ανακοίνωσε ότι θα φύγει από την παράσταση, η Κατια Δανδουλάκη ως παραγωγός της παράστασης κάλεσε τον Πέτρο Φιλιππίδη για να του ανακοινώσει τη λήξη της συνεργασίας τους. «Του είπα ότι έκανα μεγάλη υπομονή. Ότι υπάρχει καταπίεση που δεν είναι ανεκτή σε ένα θίασο. Τον έπιασα από τους ώμους, τον αγκάλιασα και του ζήτησα να χρησιμοποιήσω το βοηθό του για να μη μείνει χωρίς δουλειά. Μου είπε βεβαίως. Από εκεί και πέρα τελείωσε το θέμα».

Δίκη Φιλιππίδη: Οι διάλογοι της έδρας με την ηθοποιό

Πρόεδρος: Τον ρωτήσατε γιατί είχε αυτή τη στάση;
Μάρτυρας: Γιατί να ρωτήσω; Αφού έβλεπα το ενδιαφέρον. Ήταν πολύ έντονο. Της έδινε εξουσία που δε ζητούσε. Την έφερνε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία. Ήταν πέραν του ορίου. Άρχισε να γίνεται μια εξουσία πέραν του μέτρου.
Πρόεδρος: Ρωτήσατε γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι;
Μάρτυρας: Δεν ρωτάω κάποιον γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας του.
Πρόεδρος: Επειδή είχατε συνεργαστεί καλά δυο φορές…
Μάρτυρας: Ναι αλλά είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Σε αυτή την παράσταση δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα. Η διαχείριση της εξουσίας είναι λεπτή υπόθεση.
Πρόεδρος: Ρωτήσατε την κα. Δροσακη;
Μάρτυρας: Είναι ένα πολύ ευγενικό πλάσμα. Μου έλεγε πάντα «εντάξει θα προσπαθήσω». Την έβλεπα κλαμένη. Όταν μου είπε θα φύγω. Της λέω όχι θα φύγει κάποιος άλλος.
Πάρεδρος: Πως καταπιέζονται ο θίασος;
Μάρτυρας: Όλη η προσπάθεια του να έχει δίπλα του τη Λένα, τον έκανε να επιτίθεται στη Λένα, σε όποιον έκανε παρέα η Λένα. Όποιος υπερασπιζόταν τη Λένα ή έκανε περισσότερο παρέα, εκείνος του έκανε επίθεση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ