Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

Δικηγόρος Ιωάννας: Ανειλικρινής η δήλωση συγγνώμης για την επίθεση με βιτριόλι – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Αλεξανδρής τη χαρακτήρισε «τυπική» την απολογία της 36χρονης, καθώς όπως επισημαίνει δεν υπήρξε τίποτε άλλο από μια απλή δήλωση συγγνώμης, προφανώς ανειλικρινής και σχεδιασμένη χωρίς να υπάρχουν απαντήσεις ακόμη και στα απλούστερα ερωτήματα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικηγόρος Ιωάννας: Ανειλικρινής η δήλωση συγγνώμης για την επίθεση με βιτριόλι – ΒΙΝΤΕΟ

Ανειλικρινής και σχεδιασμένη, χωρίς να υπάρχουν απαντήσεις ακόμη και στα απλούστερα ερωτήματα, χαρακτηρίζει τη “συγνώμη” της 36χρονης – όπως έγραψε το dikastiko.gr. – για την επίθεση με βιτριόλι ένα χρόνο μετά, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής.

Αξιολογώντας την απολογία της 36χρονης, ο κ. Αλεξανδρής τη χαρακτήρισε «τυπική» καθώς όπως επισημαίνει δεν υπήρξε τίποτε άλλο από μια απλή δήλωση συγγνώμης, προφανώς ανειλικρινής και σχεδιασμένη χωρίς να υπάρχουν απαντήσεις ακόμη και στα απλούστερα ερωτήματα.

Η όλη ενέργεια δεν μπορεί να εκληφθεί σοβαρά ως προσπάθεια ομολογίας ή έκφρασης συγγνώμης. Είναι προφανές ότι εντάσσεται στο πλαίσιο ενός καλά οργανωμένου σχεδίου για να μπορέσει να διεκδικήσει αργότερα τα όποια ελαφρυντικά ενδεχομένως θεωρεί ότι έχει και είναι επίσης προφανές , τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, ότι η όλη της συμπεριφορά αποσκοπεί στο να επηρεάσει την κοινή γνώμη ότι δεν εζήτησε έστω μια συγγνώμη.

Δεν είναι «έντιμη» στάση στην ανάκριση, η μόνη απάντηση που δίνει να είναι θα «μιλήσω στο δικαστήριο» και από την άλλη υποβολιμαία να λέει, «δικαιούμαι μια δεύτερη ευκαιρία και μια δίκαιη δική». Δεν είναι συνεπής έστω και στις στοιχειώδης υποχρεώσεις της η κατηγορουμένη, σχολίασε ο κ. Αλεξανδρής.

Στο ερώτημα πως εξέλαβε η Ιωάννα την κίνηση της 36χρονής, μετέφερε την οργή και την απογοήτευση της καθώς η πολύπαθη πελάτισσα του περίμενε να ακούσει μια εξήγηση για όλα αυτά. Φυσικά δεν εξέλαβε και η ίδια την δήλωση αυτή ως απολογία καθώς περίμενε μια ειλικρινή συγγνώμη κα δη ύστερα από ένα χρόνο, ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής.

Ο κ. Αλεξανδρής εκτίμησε ότι η δίκη θα προσδιοριστεί προς το τέλος Ιουνίου ή σε άλλη περίπτωση στα μέσα του Σεπτεμβρίου, ώστε να μην υπάρχει και θέμα αποφυλακίσεως της δράστιδας.

Στη δίκη, υπογράμμισε, ότι θα ακουστούν πράγματα που θα μετατρέψουν σε οργή το σημερινό σοκ της κοινής γνώμης και θεωρεί δεδομένο ότι υπήρχε συνεργός ανεξάρτητα αν αυτός θα προσαχθεί κατηγορούμενος. Ο ίδιος φρονεί ότι τελικά η υπόθεση θα διεξαχθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας όπως και εξ αρχής παραπέμφθηκε η κατηγορουμένη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ