Δικογραφία κατ’ αγνώστων για τα κορονοπάρτι στην Κυψέλη – Ταυτοποιήθηκε και ο DJ /ΒΙΝΤΕΟ

Ο φάκελος, περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες απο αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αφορούν σε καλέσματα απο τους διοργανωτές  και ο εισαγγελέας αναμένεται να διατάξει προκαταρκτική εξέταση, ενώ δεν αποκλείεται να προσθέσει και άλλες κατηγορίες

NEWSROOM
Δικογραφία κατ’ αγνώστων για τα κορονοπάρτι στην Κυψέλη – Ταυτοποιήθηκε και ο DJ  /ΒΙΝΤΕΟ

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών έχουν ήδη συγκεντρώσει στοιχεία για τα όσα έγιναν τα προηγούμενα βράδια στη πλατεία  του Αγίου Γεωργίου της Κυψέλης και σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ αγνώστων για παράβαση του άρθρου 285 που αφορά στα μέτρα διασποράς του κορωνοϊού.

Ο φάκελος, περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες απο αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αφορούν σε καλέσματα απο τους διοργανωτές  και ο εισαγγελέας αναμένεται να διατάξει προκαταρκτική εξέταση, ενώ δεν αποκλείεται να προσθέσει και άλλες κατηγορίες όπως αυτή της παρακώλησης κυκλοφορίας λόγω συνωστισμού.

Σύμφωνα με το OPEN, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Dj που έπαιζε μουσική στο πάρτι και έστησε στην πλατεία ολόκληρο επαγγελματικό εξοπλισμό με κονσόλες και ηχεία.

Πρόκειται για έναν 55χρονο, κάτοικο βορείων προαστίων και επαγγελματία Dj.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών και αμέσως μετά θα διαταχθεί προκαταρκτική θα κληθεί για κατάθεση ο DJ, όπου θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τους διοργανωτές του κορονοπάρτι, οι οποίοι όταν ταυτοποιηθούν θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., σε κάθε ανάλογη περίπτωση θα σχηματίζεται αυτεπάγγελτα δικογραφία με σκοπό την ταυτοποίηση των διοργανωτών.

Πηγή: OPEN Beyond

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ