Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Δημητρακόπουλος: Αβάσιμα τα αδικήματα που περιγράφονται στις μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών – ΒΙΝΤΕΟ

«Το θέμα είναι, τι κάνουν οι εισαγγελείς της χώρας όταν εφαρμόζουν αυτόφωρες διαδικασίες σε βάρος των καθηγητών που προστατεύουν τα παιδιά και εφαρμόζουν το νόμο» τόνισε ο γνωστός δικηγόρος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δημητρακόπουλος: Αβάσιμα τα αδικήματα που περιγράφονται στις μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών – ΒΙΝΤΕΟ

Το εκρηκτικό θέμα των αρνητών γονέων για τη φάμπρικα μηνύσεων κατά των εκπαιδευτικών όπως έγραψε το dikastiko.gr σχολίασε ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δημητρακόπουλος: Αβάσιμα αδικήματα στις μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών

Όπως τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στο MEGA, ο ίδιος πιστεύει στην επιστήμη και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ότι δεν παρακολουθούν τη ζωή μας με τα εμβόλια, αλλά αντίθετα την προστατεύουν. «Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό αντιεμβολιαστών. Πιστεύω ότι πρέπει να τους πείσουμε και όχι να τους απορρίψουμε ως ψεκασμένους. Η πειθώ είναι το καλύτερο όπλο στις δημοκρατίες» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Έχει δικαίωμα κάθε αντιεμβολιαστής να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Απο κει και πέρα, μια σοβαρή πολιτεία θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις μηνύσεις. Γιατί βλέπουμε ότι σ’ αυτά τα έντυπα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο να περιγράφονται ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εσχάτη προδοσία και εγκληματική οργάνωση που διαπράττουν οι καθηγητές και οι δάσκαλοι που εφαρμόζουν τους νόμους και τις οδηγίες του υπ. Παιδείας για να μην υπάρχει διάχυση της πανδημίας» συμπλήρωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Πιστεύουμε ότι κάποιος δάσκαλος που εφαρμόζει το νόμο ώστε να μην κολλήσουν τα παιδιά αμφισβητεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας; Έχουμε εγκληματική οργάνωση με καθηγητές; Όχι» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος, τονίζοντας πως «όλα αυτά τα αδικήματα που περιγράφονται για να γίνονται μηνύσεις είναι -ουσιαστικά και νομικά- αβάσιμα».

«Το θέμα είναι, τι κάνουν οι εισαγγελείς της χώρας όταν εφαρμόζουν αυτόφωρες διαδικασίες σε βάρος των καθηγητών που προστατεύουν τα παιδιά και εφαρμόζουν το νόμο» κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ