Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

ΕΦΚΑ: Παράνομες οι απεργίες των εργαζομένων με απόφαση του Πρωτοδικείου

Να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες τους ζητεί με ανακοίνωσή της τόσο η Διοίκηση του Οργανισμού, όσο και ο αρμόδιος Υπουργός Εργασίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΕΦΚΑ: Παράνομες οι απεργίες των εργαζομένων με απόφαση του Πρωτοδικείου EUROKINISSI

ΕΦΚΑ: Δικαιώθηκε στο δικαστήριο ο ΕΦΚΑ καθώς με αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ζητούσε να αναγνωριστούν ως παράνομες οι απεργίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής-ΠΟΠΟΚΠ (48ωρη στις 23 και 24 Δεκεμβρίου) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΕΦΚΑ – ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ (24ωρη στις 23 Δεκεμβρίου).

ΕΦΚΑ

ΕΦΚΑ: Η απόφαση του Πρωτοδικείου – Οι εργαζόμενοι να προσέλθουν στις υπηρεσίες του λέει ο Οργανισμός

H Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ έπειτα από την έκδοση της υπ’ αριθμόν 691/2021 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία κρίθηκε ως παράνομη η απεργία που προκήρυξαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΕΦΚΑ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, καλεί όσους υπαλλήλους συμμετείχαν στην απεργία να προσέλθουν κανονικά στην Υπηρεσία τους.

ΕΦΚΑ: Η ανάρτηση Χατζηδάκη

ΕΦΚΑ

“Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία που είχαν κηρύξει 2 ομοσπονδίες εργαζομένων του #ΕΦΚΑ. Όσοι θα απεργούσαν πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Οι μέρες πριν το τέλος του χρόνου είναι κρίσιμες για να κλείσουν εκκρεμότητες πολλών πολιτών (πχ ασφαλιστική ενημερότητα)” αναφέρει σε ανάρτηση του ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ