Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: To “κλειδί” της κάρτας μνήμης από την κάμερα ασφαλείας κατά τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν

Στην Κίνα θα αναζητηθούν οι απαντήσεις για το χρόνο αφαίρεσής της από τον πιλότο. Θεωρείται καθοριστικό από τις αρχές για τον καθορισμό του εκ προμελέτης εγκλήματος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: To “κλειδί” της κάρτας μνήμης από την κάμερα ασφαλείας κατά τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν

Νέες εξελίξεις προέκυψαν στην υπόθεση γυναικοκτονίας της Καραλάιν στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε τη χώρα. Οι ερευνητές της Ασφάλειας ανέμεναν τα αποτελέσματα από την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας ασφαλείας, που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού και αφαίρεσε ο κατηγορούμενος σύζυγος της την ημέρα του τραγικού περιστατικού.

Η απάντηση εάν η κάρτα της κάμερας αφαιρέθηκε πριν ή μετά τη δολοφονία της Καρολάιν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα καθώς σε περίπτωση που είχε συμβεί πριν από τη δολοφονία, τότε ενισχύει το σενάριο του εγκλήματος εκ προμελέτης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha υπάρχει μία εξέλιξη που περιπλέκει την κατάσταση. Και αυτό, γιατί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα, που παραμένει αναπάντητο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ