Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Εισαγγελική παρέμβαση για την πτώση σοβάδων στο 21ο Δημοτικό σχολείο Βόλου

Αποφασίστηκε από τον δήμο να κλείσει η μία πτέρυγα που στεγάζει τα έξι τμήματα από τα 12 του Δημοτικού Σχολείου και να γίνει επιδιόρθωση της ζημιάς.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εισαγγελική παρέμβαση για την πτώση σοβάδων στο 21ο Δημοτικό σχολείο Βόλου freepik

Την παρέμβαση Εισαγγελέα προκάλεσε η πτώση σοβάδων σε δημοτικό σχολείο, σε αίθουσα διδασκαλίας, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, στο Βόλο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για μια προκαταρκτική που έρχεται να προστεθεί σε σειρά εισαγγελικών ερευνών που διατάχθηκαν την περσινή σχολική χρονιά, για αντίστοιχα περιστατικά.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στο 21ο Δημοτικό σχολείο Βόλου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ορμινίου και Θερμοπυλών, στη Νέα Δημητριάδα.

Οι εκπαιδευτικοί έβγαλαν στο προαύλιο όλους τους μαθητές και παράλληλα ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου.

Έπεσαν σοβάδες σε δημοτικό σχολείο

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Έπεσαν σοβάδες σε δημοτικό σχολείο: Σήμερα λειτουργεί το μισό σχολείο

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ  ο διευθυντής Α’θμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Πολύζος, οι εκπαιδευτικοί που πήγαν το πρωί βρήκαν πεσμένους τους σοβάδες. Η διεύθυνση ενημέρωσε την τεχνική υπηρεσία του δήμου, κλιμάκιο έκανε αυτοψία και αποφασίστηκε να γίνει άμεση παρέμβαση.

Αποφασίστηκε από τον δήμο να κλείσει η μία πτέρυγα που στεγάζει τα έξι τμήματα από τα 12 του Δημοτικού Σχολείου και να γίνει επιδιόρθωση της ζημιάς.

Έτσι για σήμερα λειτουργεί το μισό σχολείο. «Μίλησα με τον αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου και με διαβεβαίωσε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες θα κάνουν άμεση παρέμβαση μέσα στο Σαββατοκύριακο και το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα», επισήμανε ο κ. Πολύζος.

Σημειώνεται ότι και το γυμναστήριο του σχολείου δεν χρησιμοποιείται μετά τις πλημμύρες λόγω του ότι υπέστη ζημιές, όπως ανέφερε μητέρα μαθητή του σχολείου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ