Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Εισήγηση για πειθαρχική δίωξη σε Κούγια – Βλάχο για την υπόθεση Λιγνάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο δικηγόροι έδωσαν εξηγήσεις για την υπόθεση και ο εισηγητής ζητά να ελεγχθούν πειθαρχικά από τα αρμόδια όργανα. 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εισήγηση για πειθαρχική δίωξη σε Κούγια – Βλάχο για την υπόθεση Λιγνάδη

Εισήγηση για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος των γνωστών ποινικολόγων Αλέξη Κούγια και Γιάννη Βλάχου σχετικά με την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του κρατικού θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε , σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος εισηγητής της υπόθεσης.

Οι δικηγόροι είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), και μετά από αυτές ο εισηγητής αποφάσισε να ζητήσει την άσκηση πειθαρχικής δίωξης, για την τύχη της οποίας θα αποφασίσει το αρμόδιο όργανο.

Η κλήση τους είχε γίνει μετά από τρεις αναφορές από δικηγόρους οι οποίοι δεν εμπλέκονται στην υπόθεση του κ. Λιγνάδη, σχετικά με τις δηλώσεις κ.λπ. των δύο προαναφερθέντων δικηγόρων.

Οι εξηγήσεις αφορούν , αφενός τον κ. Κούγια για τις δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση του κ. Λιγνάδη και αφετέρου τον κ. Βλάχο για δημοσιοποίηση του περιεχομένου δικογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη και ο κ. Βλάχος έχει εντολέα του μηνυτή του κ. Λιγνάδη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ