Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Εκλογές ΔΣΑ: Που και πώς θα ψηφίσουν οι δικηγόροι

Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής ορίστηκε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Φώτης Κωτσής με αναπληρωτή τον Σύμβουλο Νίκο Κουτκιά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκλογές ΔΣΑ: Που και πώς θα ψηφίσουν οι δικηγόροι dikastiko

Εκλογές ΔΣΑ: Αλλαγές φέρνει η πανδημία του κορονοϊού στον τρόπο διεξαγωγής των επικείμενων εκλογών στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ισολογισμός ΔΣΑ 2020

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου το οποίο συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη στις 28.10.2021 υπό την προεδρία του Προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού και κατ’ αποδοχή της εισήγησης της ειδικής επιτροπής που συγκροτήθηκε για το θέμα αυτό αποφασίστηκε ότι:

α) Προκειμένου οι αρχαιρεσίες να διεξαχθούν με όρους υγειονομικής ασφάλειας και να αποφευχθεί ο συνωστισμός, οι εκλογές θα διεξαχθούν σε 40 εκλογικά τμήματα ως εξής: στα γραφεία του ΔΣΑ, στη Στοά του Βιβλίου, στο ΕΒΕΑ, στο ΑΚΚΕΔ, στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Οι συνάδελφοι θα ενημερωθούν για το τμήμα που θα ψηφίσουν ατομικά, τόσο με προσωποποιημένη πληροφόρηση μέσω sms και email όσο και με δημόσιες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Εκλογές ΔΣΑ

β) Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής ορίστηκε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Φώτης Κωτσής με αναπληρωτή τον Σύμβουλο Νίκο Κουτκιά.

γ) Δεν θα δοθούν στους υποψηφίους συγκεντρωτικοί κατάλογοι με στοιχεία επικοινωνίας των συναδέλφων τους προς το σκοπό προώθησης ενημερωτικού υλικού. Εκλογές ΔΣΑ

Υπενθυμίζεται ότι επί του θέματος αυτού εκκρεμεί απόφαση της Ολομέλειας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προς την οποία έχουν υποβάλει ερώτημα οι Υπεύθυνοι Προστασίας Δεδομένων (DPO) των Δικηγορικών Συλλόγων.

Θα παραχωρηθεί ειδικός χώρος στην ιστοσελίδα του ΔΣΑ για την ανάρτηση των θέσεών τους, προς ενημέρωση των συναδέλφων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ