Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Επικηρύχθηκε ο άνδρας που σκότωσε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη – Φιλοζωική δίνει 3.000 ευρώ

Τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης «Νοιάζομαι» προχωρούν σε επικήρυξή του δράστη προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επικηρύχθηκε ο άνδρας που σκότωσε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη – Φιλοζωική δίνει 3.000 ευρώ youtube

Στην επικήρυξη, με το ποσό των 3.000 ευρώ, του άνδρα σκότωσε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη, ποδοπατώντας το μέχρι θανάτου όπως έγραψε το dikastiko.gr, προχώρησε η Φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι» η οποία είχε δημοσιοποιήσει και το γεγονός.

Άνδρας σκότωσε γατάκι

ΕΡΤ

Υπενθυμίζεται ότι το αδέσποτο γατάκι 1,5 μόλις μηνών, είχε βρει φρικτό θάνατο από το πόδι ενός αγνώστου ο οποίος, σύμφωνα με τη φιλοζωική, αφού το κυνήγησε, το πάτησε και ακόμη κι όταν το τραυματισμένο ζώο σύρθηκε να πάει στην φωλιά του για  να κρυφτεί, τότε το ξαναπάτησε αποτελειώνοντάς το. Η πράξη του που έγινε στα τέλη Αυγούστου, καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης που προχώρησε στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία. 

Επικήρυξη: 3.000 ευρώ για τον δράστη που σκότωσε το γατάκι

«Εκτοτε όμως επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πορεία της καταγγελίας, στις 12 Σεπτεμβρίου και σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η ταυτότητα του κτήνους, δημοσιεύτηκε το βίντεο σε όλα Μ.Μ.Ε και σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τις σκηνές φρίκης»», όπως καταγγέλλει η κ Εύη Καλαϊντζίδου από τη «Νοιάζομαι».

Από τότε όμως δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη και σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί, τα μέλη της φιλοζωικής, προχωρούν σε επικήρυξή του προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΒΙΝΤΕΟ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ