Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022

Επίθεση με μπογιές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου – Σφοδρή αντίδραση των δικαστών – ΦΩΤΟ

Επισημαίνουν την ανάγκη λήψης μέτρων φύλαξης και ασφάλειας των Δικαστηρίων, μετά το νέο κρούσμα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίθεση με μπογιές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου – Σφοδρή αντίδραση των δικαστών – ΦΩΤΟ flashnews.gr

Την έντονη αντίδραση των δικαστικών λειτουργών προκάλεσε το νέο επεισόδιο που καταγράφηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου. Τις τελευταίες ημέρες έχουν λάβει χώρα διάφορα περιστατικά στις δικαστικές αίθουσες και για άλλη μία φορά βρέθηκαν ενώπιον ενός νέου επεισοδίου.

Πρωτοδικείο Ηρακλείου επίθεση με μπογιές

flashnews.gr

Πρωτοδικείο Ηρακλείου επίθεση με μπογιές

flashnews.gr

Πρωτοδικείο Ηρακλείου επίθεση με μπογιές

flashnews.gr

Πρωτοδικείο Ηρακλείου επίθεση με μπογιές: Σφοδρή αντίδραση δικαστών

Στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών «καταδικάζει την επίθεση αγνώστων με μπογιές στο κτίριο του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου. Η Πολιτεία φέρει διαχρονική ευθύνη για την ανεπάρκεια των μέτρων φρούρησης και φύλαξης των Διοικητικών Δικαστηρίων. Καλούμε την Πολιτεία να επιδείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα αναφορικά με το ζήτημα της φύλαξης και ασφάλειας των Διοικητικών Δικαστηρίων, πριν υπάρξουν θύματα».

Πρωτοδικείο Ηρακλείου επίθεση με μπογιές

flashnews.gr

Όπως αναφέρεται άγνωστοι μπήκαν στο κτίριο του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου επί της οδού Μουρέλου και πέταξαν μαύρη μπογιά στην πόρτα και στους τοίχους των γραφείων.

Σε έναν τοίχο μάλιστα, έγραψαν και σύνθημα «Γιάννη γερά» με το σήμα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σύμφωνα με το flashnews.gr

Πρωτοδικείο Ηρακλείου επίθεση με μπογιές

flashnews.gr

Για το θέμα έχουν επιληφθεί οι αστυνομικές αρχές.

Υπενθυμίζεται το εξωφρενικό περιστατικό που διαδραματίστηκε στα δικαστήρια του Βόλου όταν ένας κατηγορούμενος απείλησε την εισαγγελέα της έδρας ενώ μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε το περιστατικό στα δικαστήρια Ναυπλίου όπου κατηγορούμενος έβγαλε όπλο στους δικαστές όπως έγραψε το dikastiko.gr , αλλά και το περιστατικό στο Πρωτοδικείο της Κω όπου ένας από τους διαδίκους πέταξε πέτρα προς την έδρα, σπάζοντας το προστατευτικό πλαστικό και τραυματίζοντας στο μάτι τον γραμματέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ