Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023

«Για εμένα ο κορονοϊός είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος» λέει η 95χρονη που εμβολιάστηκε πρώτη στη χώρα μας

Η πρώτη που εμβολιάστηκε ήταν μια υπερήλικη γυναίκα 95 ετών. Πρόκειται για την Δέσποινα Χάλαρη η οποία λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της δηλώνει ότι νιώθει πολύ καλά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Για εμένα ο κορονοϊός είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος» λέει η 95χρονη που εμβολιάστηκε πρώτη στη χώρα μας

Οι εμβολιασμοί στους οίκους ευγηρίας στη χώρα μας ξεκίνησαν σήμερα από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ, με πρώτο σταθμό τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στα Μελίσσια.

Η πρώτη που εμβολιάστηκε στη δομή ήταν μια υπερήλικη γυναίκα 95 ετών.

Πρόκειται για την Δέσποινα Χάλαρη η οποία μιλώντας στο newsit.gr, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της δηλώνει ότι νιώθει πολύ καλά.

“Ήθελα να κάνω το εμβόλιο παρόλο που είμαι πολύ μεγάλη κυρία. Είμαι 95, 5 ετών” λέει και συνεχίζοντας τονίζει: “Εγώ όταν άκουσα ότι πρέπει να κάνουμε αυτό το εμβόλιο λέω: “μπορεί αυτή τη στιγμή να είμαι καλά κι αύριο να πεθάνω”.

Είπα όμως ότι θα το κάνω. Το έκανα και είμαι μια χαρά”.

Η 95χρονη γυναίκα που στη μακρά πορεία της ζωής της έχει βιώσει πολλές δύσκολες καταστάσεις, συμβουλεύει τον κόσμο να εμβολιαστεί. “Πολλοί το έχουν κάνει. Και το παιδί μου θέλει να το κάνει. Είναι συνταξιούχος, είναι στο σπίτι του κι είναι ένας άνθρωπος 73 ετών. Θέλει να κάνει κι αυτός το εμβόλιο και η γυναίκα του”.

Η κυρία Δέσποινα ευχαρίστησε τους νοσηλευτές που τη έκαναν το εμβόλιο, ενώ σε ερώτηση για την φονική πανδημία που έχει χτυπήσει ολόκληρο τον πλανήτη αναφέρει τα εξής: “Αυτή η αρρώστια που έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα κράτη για μένα είναι ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος σε άλλη μορφή. Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά. Πάντα συνέβαινε κάθε χρόνο κάτι στην Ελλάδα ή σε κάποιο άλλο κράτος, όχι όμως σε όλο τον πλανήτη”.

Πηγή : newsit.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ