Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Απίστευτη επίθεση Λαγού στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου

"Με ακλόνητα επιχειρήματα σας αποδομώ και σας διασύρω. Θα σας ξεσκεπάσω. Μην το ξεχνάτε ούτε λεπτό" αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Λαγός.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτη επίθεση Λαγού στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου

Ο Γιάννης Λαγός με ανάρτησή του στο twitter επιτίθεται φραστικά στην Πρόεδρο του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη η οποία νωρίτερα σήμερα αμφισβήτησε την πληρότητα της εισαγγελικής πρότασης για αναστολή και διέκοψε τη δίκη για αύριο.

Υπενθυμίζεται ειδικότερα πως η πρόεδρος ζήτησε να αναζητηθεί τυχόν βούλευμα που αναφέρεται σε παραβίαση των περιοριστικών όρων από τον Γιάννη Λαγό.

Η ανάρτηση Λαγού στο twitter

Με ανάρτησή του στο twitter ο Γιάννης Λαγός σχολίασε: “η αλήθεια πάντα νικάει το σκοτάδι. Νέα απάντηση γροθιά στο στημένο δικαστήριο. Με ακλόνητα επιχειρήματα σας αποδομώ και σας διασύρω. Θα σας ξεσκεπάσω. Μην το ξεχνάτε ούτε λεπτό”.

Η ανακοίνωση Λαγού στην σελίδα της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ

“Η εμπάθεια της εντολοδόχου Λεπενιώτη, που μόνο σαν πρόεδρος ενός δίκαιου δικαστηρίου δεν λειτουργεί, την οδηγεί σε διαρκή σφάλματα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τελευταία της μεγάλη γκάφα είναι το ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι έχω παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους το 2015, γιατί έτσι της είπε κάποιος Καμπαγιάννης. Η Λεπενιώτη για άλλη μια φορά βιάστηκε και δεν είδε καν το βούλευμα με αριθμό 1031/2019, στο οποίο αναφέρεται σαφέστατα ότι ουδέποτε παραβίασα περιοριστικούς όρους. Κατανοώ το μίσος της απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί της έχω υποσχεθεί ότι το δικαστικό έγκλημα που έχει διαπράξει από κοινού με τους άλλους επίορκους δικαστές Ντόκο και Τσουλφόγλου (και όλο το παραδικαστικό), θα το ξεσκεπάσω, και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Τίποτα δεν είναι ικανό να με κάνει να φοβηθώ και υπόσχομαι ότι θα υπάρξει δικαίωση για 67 αθώους, οι οποίοι άδικα τιμωρήθηκαν. Ο φάκελος που έχω σχηματίσει για την υπόθεση συνεχώς διογκώνεται από τους ερασιτεχνικούς και εκδικητικούς χειρισμούς της κας Λεπενιώτη”.

Κυρία “Πρόεδρε” θα ήσασταν για γέλια, αν δεν ήσασταν για κλάματα:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ