Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Γλυφάδα: Γνωστός εστιάτορας ο “εγκέφαλος” του κυκλώματος αναβολικών – Τα πουλούσε στο μαγαζί του

Παρήγαγε και αποθήκευε τα αναβολικά στο σπίτι και στο υπόγειο πάρκινγκ στον Άλιμο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γλυφάδα: Γνωστός εστιάτορας ο “εγκέφαλος” του κυκλώματος αναβολικών – Τα πουλούσε στο μαγαζί του astynomia.gr

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα διακίνησης αναβολικών σε αθλητές της Ελλάδας και του εξωτερικού, το οποίο διήυθυνε γνωστός εστιάτορας στη Γλυφάδα με τον 70χρονο συνεργάτη του.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κανόνιζε τις πληρωμές των στεροειδών στο μαγαζί που διατηρούσε. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που αποκαλύφθηκε με πελάτη του κυκλώματος.

ΑΡΧΗΓΟΣ: Αύριο , αλλά στο μαγαζί ΠΕΛΑΤΗΣ: Αύριο αλλά στο μαγαζί ναι ! Tι ώρα; Έχεις κομπιούτερ εκεί; Γιατί θα το χρειαστούμε. ΑΡΧΗΓΟΣ: Ναι ναι, εγώ θα είμαι εδώ από τις πέντε μέχρι τις δέκα ΠΕΛΑΤΗΣ: Ναι αλλά θέλω και κάποια πραγματάκια όμως αύριο εκεί στο μαγαζί πως θα γίνει ; ΑΡΧΗΓΟΣ: Θα τα φέρω. Πες μου, γράφτα μου και θα στα φέρω ΠΕΛΑΤΗΣ: Α, τέλεια. Είσαι πολύ ωραίος τύπος.

Κύκλωμα αναβολικών – Η δράση των μελών

Ο 57χρονος “εγκέφαλος” φέρεται πως χρησιμοποιούσε το σπίτι του και το υπόγειο πάρκινγκ στο Άλιμο για την παραγωγή και την αποθήκευση των ουσιών. Εκεί εντοπίστηκαν μάλιστα 380.000 αμπούλες με αναβολικές ουσίες που θα τους έφερναν κέρδος 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι Αρχές ωστόσο ξεκίνησαν τις έρευνες για το κύκλωμα όταν τους στάλθηκε email με πληροφορίες τον Ιανουάριο.

«Ο 55άρης από την Καλλιθέα Κ.Κ είναι ο μάγκας που φτιάχνει και πουλάει με τα φιλαράκια του σε όλη την Ελλάδα τα αναβολικά φάρμακα και έχει περάσει σε άλλο επίπεδο τώρα δίνοντας και αυξητικές ορμόνες και βιάγκρα σε αθλητές. Έτσι τώρα ξεπλένει και αυτός και η ομάδα του».

Τα μέλη του κυκλώματος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Signal για να μην εντοπιστούν. Σε αυτή τη συνομιλία ο αρχηγός της σπείρας συζητά για ένα δείγμα αναβολικού χαπιού που θέλει να στείλει ο φίλος του σε έναν άνδρα στη Μύκονο.

Αρχηγός: Δεν μου λες, εκείνο που μου είπες για Μύκονο, θες δείγμα; Φιλικό πρόσωπο: Ε, αυτό δεν είναι για Μύκονο, αλλά θέλω δείγμα. Αρχηγός: Αφού είπες για Μύκονο! Τέλος πάντων, ντάξει. Φιλικό πρόσωπο: Είναι για έναν τύπο στη Μύκονο, αλλά εδώ θα του το δώσω.

Την ερχόμενη Δευτέρα, οι 2 συλληφθέντες αναμένεται να βρεθούν ενώπιων του ανακριτή με σκοπό να απολογηθούν για τα αδικήματα που αφορούν τη συγκρότηση και την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ