Γλυκά Νερά: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος του πιλότου – “Δεν αποδεχόμαστε ότι έπνιξε την Καρολάιν ενώ κοιμόταν” – ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του καθ΄ ομολογία δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ενώ βρισκόταν καθ΄οδόν για τη ΓΑΔΑ όπου μετέβαινε εκτάκτως.

NEWSROOM
Γλυκά Νερά: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος του πιλότου – “Δεν αποδεχόμαστε ότι έπνιξε την Καρολάιν ενώ κοιμόταν” – ΒΙΝΤΕΟ

Μία ακόμη μέρα καταιγιστικών εξελίξεων γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον πιλότο άντρα της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο δικηγόρος του καθ΄ ομολογία δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε το πρωί της Κυριακής στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» για την ιατροδικαστική έκθεση και τις αναφορές του πιλότου για την συμπεριφορά της 20χρονης προς το παιδί τους, ενώ μάλιστα  βρισκόταν καθ΄οδόν για τη ΓΑΔΑ όπου μετέβαινε εκτάκτως.

“Δεν αποδεχόμαστε ότι έπνιξε την Καρολάιν ενώ κοιμόταν”

«Άλλα πράγματα έχει καταθέσει ο 33χρονος και άλλα λέει η ιατροδικαστική έκθεση», αναφορικά με το εάν η άτυχη Καρολάιν κοιμόταν ή όχι όταν την έπνιξε ο σύζυγος της, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των συνηγόρων του πιλότου, που έχει ομολογήσει την δολοφονία της 20χρονης μητέρας.

Όπως επέμεινε ο κ. Αλ. Παπαϊωαννίδης, «η Καρολάιν δεν κοιμόταν, αυτό που αναφέρεται δεν το δεχόμαστε. Υπάρχουν στοιχεία που θα προσθέσουμε σε επίπεδο ανακριτικής Αρχής που θα εμπλουτίσουν τα δεδομένα».

«Όταν συνέβη το περιστατικό, η Καρολάιν δεν κοιμόταν. Θα δοθούν διευκρινιστικές λεπτομέρειες στην απολογία του πελάτη μου την Τρίτη. Θα δώσει κι άλλα στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν κοιμόταν», επεσήμανε ο κ. Παπαϊωάννίδης καθιστώντας σαφές ότι ο πιλότος δεν σκοπεύει να αναιρέσει την δεύτερη προανακριτική του ομολογία (όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν θα το κάνει από τον Παναγιώτη Στάθη, έδωσε αρνητική απάντηση ο δικηγόρος) αλλά να την εμπλουτίσει με στοιχεία.

Σε ότι αφορά τις αναφορές στις καταθέσεις του 33χρονου ότι η 20χρονη μητέρα δεν ήταν σε καλή κατάσταση ή δεν μεταχειριζόταν όπως έπρεπε την κόρη τους, ο συνήγορος του καθ΄ ομολογία του δολοφόνου είπε ότι «παρατίθεται μια σειρά γεγονότων για το τι γινόταν μέσα στο σπίτι, με τα οποία δίνει μια εικόνα ο κατηγορούμενος».

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ