Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021

Γλυκά Nερά: Η υπόθεση σχεδόν έκλεισε – Ποια θα είναι η ποινή του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν – ΒΙΝΤΕΟ

"Η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα είναι 16 ή 18 χρόνια. Δεν υπάρχουν ισόβια στην Ελλάδα" τόνισε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γλυκά Nερά: Η υπόθεση σχεδόν έκλεισε – Ποια θα είναι η ποινή του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα… και τιμωρία! Κοντά στην αυλαία φαίνεται πως οδεύει η υπόθεση με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που συντάραξε την Ελλάδα. Για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης και την ποινή του πιλότου συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησαν στο MEGA Σαββατοκύριακο ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, και ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Γλυκά Νερά ποινή πιλότου

Γλυκά Νερά: Η υπόθεση σχεδόν έκλεισε

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε ότι «δε νομίζω ότι η υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει άλλες διαστάσεις από όσα έχουν ήδη αναφερθεί. Τα περί συνεργού ήταν έωλα. Η υπόθεση έκλεισε σχεδόν με τα δεδομένα των πρώτων ημερών. Περιμένουμε πλέον την πρόταση του εισαγγελέα για την υπόλοιπη διαδικασία».

«Με μεγάλη καθυστέρηση στράφηκαν οι αρχές στο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Πέρασαν αρκετές ημέρες, μπορεί και δέκα, μέχρι να του ζητηθεί το κινητό του. Στο διάστημα αυτό είναι αυτονόητο ότι υπήρξε αλλοίωση στοιχείων. Εφόσον του είχε δοθεί το ελευθέρας να ενεργεί ως ο πονεμένος σύζυγος και πατέρας, μπορεί να υπήρχαν επικοινωνίες που δεν ξέρω αν μπορούν να ανακτήσουν οι αρχές», σημείωσε ο κ. Μαρακάκης. Γλυκά Νερά ποινή πιλότου

«Η εικόνα που έχουμε είναι ότι δε χάθηκαν κάποια βασικά στοιχεία. Ο δράστης δεν πέταξε το κινητό και οι αστυνομικοί έχουν τη δυνατότητα να ανασύρουν διαγραμμένα αρχεία από το κινητό. Φαίνεται πως υπήρχαν προστριβές στο ζευγάρι, που σχετίζονται κυρίως με το χαρακτήρα του δολοφόνου», απάντησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ποια θα είναι η ποινή του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά ποινή πιλότου

«Η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα είναι 16 ή 18 χρόνια. Δεν υπάρχουν ισόβια στην Ελλάδα. Από την άλλη, δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε πρωταθλητές σε ισοβίτες», τόνισε κλείνοντας ο Γιάννης Μαρακάκης.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ