Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: “Και η αδερφή μου είχε ζητήσει βοήθεια και δεν υπήρχε περιπολικό” είπε η αδερφή της 43χρονης

«Το κουμπί πανικού θα ήταν χρήσιμο αν λειτουργούσαν όλα σωστά», ανέφερε η αδερφή του θύματος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: “Και η αδερφή μου είχε ζητήσει βοήθεια και δεν υπήρχε περιπολικό” είπε η αδερφή της 43χρονης EUROKINISSI

Με αφορμή τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους μίλησε η αδερφή της 43χρονης, θύμα γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα  από τον πρώην σύντροφό της.

Η Μαίρη Πούτου ανέφερε στο ERTnews ότι «Η γυναικοκτονία της Σαλαμίνας δεν ήταν τόσο θρασύτατη σε σχέση με των Αγίων Αναργύρων. Την κοπέλα τη σκότωσαν έξω από το αστυνομικό τμήμα, που είναι ακόμα χειρότερο».

Ωστόσο, τόνισε ότι το βράδυ της δολοφονίας της η 43χρονη «Είχε ζητήσει βοήθεια (σ.σ. από το τοπικό αστυνομικό τμήμα). Είχε ζητήσει περιπολικό να πάει από το σπίτι που τη χτύπησε για να την πάρει [….]. Δεν υπήρχε περιπολικό όντως και την είχε μεταφέρει η μητέρα μου τότε».

«Ήταν τραυματισμένη είχε ζητηθεί από τον αστυνομικό υπηρεσίας να ανέβει επάνω, να δώσει κατάθεση, και η μητέρα μου είπε κατεβείτε κάτω να δείτε την κατάσταση. Και είπε αυτός “να έρθει απάνω η ίδια”. Η μητέρα μου του λέει έλα να δεις κάτω πόσο τραγική είναι η κατάσταση δεν μπορεί να ανέβει. Και τότε της απάντησε ο αστυνομικός: “τότε πηγαίνετε πρώτα να την περιθάλψετε και μετά να τη φέρετε» ανέφερε. Η συνέχεια της υπόθεσης είναι γνωστή: Την πήρε η μητέρα μου απελπισμένη όπως ήταν, γιατί πονούσε πάρα πολύ και την πήγε στο Κέντρο Υγείας όπου την περιέθαλψαν και μετά θεώρησαν επειδή το παιδί έκλαιγε γιατί ήταν σε κατάσταση σοκ, να πάνε από το σπίτι, αφού είχε περάσει και ώρα να έρθει εδώ πέρα. Κατά την καθοδήγηση της Αστυνομίας την άλλη μέρα πήγαν και κατέθεσαν την μήνυση», δήλωσε η αδελφής τους θύματος.

“Το κουμπί πανικού θα ήταν χρήσιμο αν λειτουργούσαν όλα σωστά”

«Tα ζούμε και τα ξαναζούμε. Δεν ξέρουμε πόσες φορές θα τα ξαναζήσουμε και αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης», ανέφερε η αδερφή της 43χρονης.

Αναφορικά με το κουμπί πανικού (panic button)που δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει η αδερφή της και θύμα της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα ανέφερε: « Της έδωσαν και το περιβόητο panic button που το ακούω συνέχεια, που θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο σε μία χώρα που είναι ενεργή σε όλα, όχι στα μισά. Δηλαδή ένα μπουτόν τώρα δεν νομίζω ότι σώζει μια κατάσταση. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, ας ξεκινήσουμε να τα κάνουμε όλα σωστά και να πάρουμε και το panic button αν προλάβουμε ποτέ να το χρησιμοποιήσουμε γιατί καμία Γεωργία μέχρι τώρα δεν το έχει χρησιμοποιήσει. Δεν πρόλαβε η κοπέλα δυστυχώς».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ