Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023

Η απάντηση του Παύλου Χαικάλη στις καταγγελίες σε βάρος του: Σέβομαι όσους κάνουν καταγγελίες, θα απαντήσω όμως σκληρά σε ψεύδη

Ναι στις καταγγελίες, αλλά χωρίς να πλήττονται προσωπικότητες και ολόκληρος ο εργασιακός βίος λέει ο ηθοποιός.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η απάντηση του Παύλου Χαικάλη στις καταγγελίες σε βάρος του: Σέβομαι όσους κάνουν καταγγελίες, θα απαντήσω όμως σκληρά σε ψεύδη

Απάντηση στα ψεύδη δηλώνει δια του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη πως θα δώσει ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης. Όπως επισημαίνεται από την πλευρά του «σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο».

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως όσα παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το πρόσωπό του είναι διαστρεβλωμένα και απέχουν από την πραγματικότητα.

Η δήλωση

Ο Παύλος Χαϊκάλης δια του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη (Δικηγορική Εταιρεία Τρούλης και Συνεργάτες) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι. Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ