Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021

Η ΕνΔΕ για την απώλεια του ε.τ. αρεοπαγίτη Δημήτρη Μαζαράκη: Υπήρξε παράδειγμα για τις νεότερες γενιές

Για υπόδειγμα δικαστικού λειτουργού που κέρδισε την αναγνώριση όλων κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η ΕνΔΕ για την απώλεια του ε.τ. αρεοπαγίτη Δημήτρη Μαζαράκη: Υπήρξε παράδειγμα για τις νεότερες γενιές

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για το θάνατο του ε.τ. αρεοπαγίτη Δημήτρη Μαζαράκη, ο οποίος όπως αναφέρει ήταν υπόδειγμα δικαστικού λειτουργού και υπηρέτησε με συνέπεια, σεμνότητα και ανιδιοτέλεια τον δικαστικό συνδικαλισμό ως απλό μέλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. και με τη στάση ζωής του έγινε παράδειγμα για τις νεότερες γενιές των συναδέλφων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕνΔΕ

Για τον θάνατο του ε.τ. Αρεοπαγίτη, Δημήτριου Μαζαράκη

Το Δικαστικό Σώμα με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά σήμερα τον ε.τ. Αρεοπαγίτη, Δημήτριο Μαζαράκη, ενεργό μέλος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Ο Δημήτριος Μαζαράκης γεννήθηκε στη Νίκαια το 1947 και εισήχθη στο Δικαστικό Σώμα το 1975. Ήταν υπόδειγμα δικαστικού λειτουργού και διακρίθηκε για το ήθος, την ευρυμάθειά του, την ανθρωπιά του και την πολύπλευρη προσωπικότητά του.

Κέρδισε την αναγνώριση και την αγάπη των συναδέλφων του, των δικηγόρων και των δικαστικών υπαλλήλων που είχαν την τύχη να τον συναντήσουν και να συνεργαστούν μαζί του. Υπηρέτησε με συνέπεια, σεμνότητα και ανιδιοτέλεια τον δικαστικό συνδικαλισμό ως απλό μέλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. και με τη στάση ζωής του έγινε παράδειγμα για τις νεότερες γενιές των συναδέλφων του.

Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ