Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Η πρώτη εμφάνιση της Γαλάτως Αλεξανδράκη: “Δεν το περίμενα, είμαι σοκαρισμένη”, είπε η εκλεγμένη Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση – ΒΙΝΤΕΟ

Στην απορία που υπάρχει από τη πρώτη στιγμή της εκλογής της για το αν τελικά θα εκπροσωπήσει το κόμμα της στο Ευρωκοινοβούλιο η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει προς το παρόν.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η πρώτη εμφάνιση της Γαλάτως Αλεξανδράκη: “Δεν το περίμενα, είμαι σοκαρισμένη”, είπε η εκλεγμένη Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση – ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΛΤΑ NEWS

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η εκλεγμένη Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Γαλάτω Αλεξανδράκη, η οποία βγήκε δεύτερη σε σταυρούς κάτω από τον ήδη Ευρωβουλευτή, Εμμανουήλ Φράγκο.

Η 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος που διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Δέλτα Τηλεόραση Θράκης, λέγοντας μάλιστα πως δε προτίθεται να ξανακάνει δηλώσεις και επέλεξε να το κάνει τώρα μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο που έψαχναν τη μυστηριώδη υποψήφια που συγκέντρωσε πάνω από 51.000 σταυρούς.

Σημειώνεται ότι η κ. Αλεξανδράκη δεν είχε κάνει προεκλογικό αγώνα για τις Ευρωεκλογές 2024, και δεν υπήρχε διαθέσιμη καμία φωτογραφία της.

Γαλάτω Αλεξανδράκη: “Δεν το περίμενα να εκλεγώ”

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό... Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά».

Τέλος, στην απορία που υπάρχει από τη πρώτη στιγμή της εκλογής της για το αν τελικά θα εκπροσωπήσει το κόμμα της στο Ευρωκοινοβούλιο η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει προς το παρόν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ