Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Ηλιόπουλος: Προσβολή και κοροϊδία για τους εργαζομένους η αύξηση στον κατώτατο μισθό – ΒΙΝΤΕΟ

"Κέρδη για τους λίγους και ζημιές για την κοινωνία, αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη" τονίζει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηλιόπουλος: Προσβολή και κοροϊδία για τους εργαζομένους η αύξηση στον κατώτατο μισθό – ΒΙΝΤΕΟ syriza

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του για την αύξηση στον κατώτατο μισθό που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός όπως έγραψε το dikastiko.gr

“Κέρδη για τους λίγους και ζημιές για την κοινωνία, αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη”, διαμηνύει o κύριος Ηλιόπουλος και συνεχίζει “ο κ. Μητσοτάκης αφού νομιμοποίησε την απλήρωτη εργασία και οδήγησε σε τεράστιες αυξήσεις σε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα και ρεύμα, σήμερα ανακοίνωσε μια συμβολική -όπως είπε- αύξηση στον κατώτατο μισθό”, τονίζει και δηλώνει χαρακτηριστικά: “Τα 52 λεπτά που δίνει την ημέρα είναι προσβολή και κοροϊδία για τους εργαζομένους”.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Ο κ. Μητσοτάκης αφού νομιμοποίησε την απλήρωτη εργασία και οδήγησε σε τεράστιες αυξήσεις σε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα και ρεύμα, σήμερα ανακοίνωσε μια συμβολική -όπως είπε- αύξηση στον κατώτατο μισθό.

Τα 52 λεπτά που δίνει την ημέρα είναι προσβολή και κοροϊδία για τους εργαζομένους.

Ο κατώτατος μισθός θα έπρεπε ήδη να είναι στα 751 και σήμερα να συζητάμε την αύξηση του στα 800 ευρώ, όπως έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως τις πραγματικές αυξήσεις τις κρατάει για τα golden boys που προσλαμβάνει και στα οποία μπορεί να δίνει μισθό ακόμα και 300.000 τον χρόνο.

Κέρδη για τους λίγους και ζημιές για την κοινωνία, αυτή είναι η πολιτική του”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ