Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Ηλιόπουλος: “Οι Έλληνες πληρώνουν την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη – Ο κ. Μητσοτάκης να βγει από τον γυάλινο πύργο του” – ΒΙΝΤΕΟ

"Το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μία ακόμη κοροϊδία, οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα", δηλώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηλιόπουλος: “Οι Έλληνες πληρώνουν την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη – Ο κ. Μητσοτάκης να βγει από τον γυάλινο πύργο του” – ΒΙΝΤΕΟ syriza

Στην αρνητική πρωτιά της χώρας στην Ευρώπη με την πιο ακριβή βενζίνη, τοποθετεί την Ελλάδα το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του. “Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη”, προσθέτει.

Σημειώνοντας ότι “το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μία ακόμη κοροϊδία”, ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογραμμίζει: “ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βγει από τον γυάλινο πύργο του, αδυνατεί να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα, δεν ζουν πλουσιοπάροχα όπως αυτός και οι φίλοι του”.

“Αντιθέτως, εξαιτίας του πληρώνουν το ακριβότερο τίμημα σε όλη την Ευρώπη”, καταλήγει.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου:

“Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σήμερα το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έδωσε την Ελλάδα ως τη χώρα με την πιο ακριβή βενζίνη της Ευρώπης, τη στιγμή μάλιστα που έχει πολύ χαμηλότερους μισθούς από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι το κράτος όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την αισχροκέρδεια ιδιωτών, αλλά βγάζει υπερκέρδη και το ίδιο από την αισχροκέρδεια αυτή. Αρνούμενη η κυβέρνηση να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, έφτασε να έχει υπερέσοδα 3,6 δισ. στο εξάμηνο.

Σημαίνει ότι το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μία ακόμη κοροϊδία.

Σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βγει από τον γυάλινο πύργο του. Αδυνατεί να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα, δεν ζουν πλουσιοπάροχα όπως αυτός και οι φίλοι του. Αντιθέτως, εξαιτίας του πληρώνουν το ακριβότερο τίμημα σε όλη την Ευρώπη”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ