Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός καλεί το παιδί του 2 φορές την ημέρα μέσα από τη φυλακή και το χειραγωγεί»

Η οικογένεια του κατηγορούμενου όχι απλά διεκδικεί την επιμέλεια της κόρης του πρώην αστυνομικού αλλά κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της μητέρας του παιδιού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός καλεί το παιδί του 2 φορές την ημέρα μέσα από τη φυλακή και το χειραγωγεί»

Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού, που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας αλλά και για εμπορία ανθρώπων στην Ηλιούπολη, δίνει τη δική της μάχη για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού της.

Υπενθυμίζεται ότι το 10χρονο κοριτσάκι βρισκόταν μαζί με τον πατέρα της στο διαμέρισμα, όπου έμενε για κάποιους μήνες και η 19χρονη την οποία εξέδιδε και βίαζε ο πρώην αστυνομικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι για περισσότερες από δυο εβδομάδες μετά τη σύλληψη του αστυνομικού, η 10χρονη κόρη του παραμένει στο σπίτι των παππούδων της, στους γονείς του κατηγορούμενου, οι οποίοι και πριν από λίγες ημέρες κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στην μητέρα του παιδιού.

Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός καλεί το παιδί του και το χειραγωγεί»

Freepik

Μάλιστα, αρνούνται να παραδώσουν το ανήλικο κοριτσάκι στη μητέρα, η οποία σήμερα έχει επίσημα τη γονική μέριμνα.

Συνήγορος της πρώην συζύγου: Ο αστυνομικός μιλά στο παιδί δυο φορές τη μέρα

Η δικηγόρος Ελισσάβετ Τσέρτου, συνήγορος της πρώην συζύγου του κατηγορούμενου, δήλωσε στο newsbeast.gr:

«Όπως είχε προειδοποιήσει ότι θα κάνει, η οικογένεια του κατηγορούμενου όχι απλά διεκδικεί την επιμέλεια της κόρης του πρώην αστυνομικού αλλά κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της μητέρας του παιδιού χρησιμοποιώντας ψεύδη. Το αποτέλεσμα είναι τώρα να έχει οριστεί νέα δικάσιμος για το ζήτημα της επιμέλειας και να έχουν οι γονείς του κατηγορούμενου την «πολυτέλεια του χρόνου» να προετοιμάσουν το παιδί να καταθέσει όσα θέλουν ενώπιον του δικαστή.

Καθημερινά του τονίζουν πως η μητέρα του το εγκατέλειψε δημιουργώντας του συναισθηματικό διχασμό. Ο δε πατέρας του παιδιού καθοδηγεί καθημερινά και συστηματικά την κρίση του από την φυλακή τηλεφωνώντας στο παιδί δύο φορές την ημέρα».

«Ήδη σήμερα έχει ξεκινήσει η κοινωνική έρευνα με εντολή της Εισαγγελέως Ανηλίκων και τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά… καθώς το παιδί αμφιταλαντεύεται συνεχώς και οι συγγενείς του αστυνομικού του τονίζουν καθημερινά πως η μητέρα του είναι στη δουλειά, δεν έχει χρόνο να το δει, το έχει εγκαταλείψει, παντελώς προσχηματικά» είπε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ