Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Ημερίδα Διοικητικού Πρωτοδικείου: “Η γυναίκα του χθες, του σήμερα, του αύριο” στις 22 Μαρτίου

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης, εκτός από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών συμμετέχει και η Ένωση Γυναικών Δικηγόρων και Φίλων «Ελένη Καρύδη».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ημερίδα Διοικητικού Πρωτοδικείου: “Η γυναίκα του χθες, του σήμερα, του αύριο” στις 22 Μαρτίου dikastiko.gr

Ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα του Χθες, του Σήμερα, του Αύριο» διοργανώνει το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 16:00.

Ειδικότερα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών (Λ. Ριανκούρ 87), στην αίθουσα «Δημήτριος Μπαρδούτσος».

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης, εκτός από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών συμμετέχει και η Ένωση Γυναικών Δικηγόρων και Φίλων «Ελένη Καρύδη».

Υπενθυμίζεται πως η εκδήλωση επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου, στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη αλλά και της απεργίας που είχε προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα.

Ημερίδα

FREEPIK

Ημερίδα Διοικητικού Πρωτοδικείου: Το πρόγραμμα

Το κοινό της ημερίδας θα καλωσορίσουν στην εκδήλωση η Μαρίνα-Αγγελική Σούπου, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ, Πρόεδρος Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών και η Χριστίνα Τσαγκλή, Δικηγόρος, Μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Δικηγόρων και Φίλων «Ελένη Καρύδη».

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Βασιλική Θάνου, Πρόεδρος Αρείου Πάγου ε.τ. – πρώην Πρωθυπουργός, η Ζαφειρούλα Βασιλάτη, Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ – Πρόεδρος Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και η Ευγενία Βελώνη, Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Τις δύο συνεδρίες της εκδήλωσης θα συντονίσουν αντίστοιχα η Αγγελική Παπαπαναγιώτου – Λέζα, Αντεπίτροπος της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και η Άννα Ατσαλάκη, Πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ