Παρασκευή 27 Μαϊου 2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου-Συγκλονίζει ο ψυχίατρος της: “Αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο”

"Ως προσωπικός σου γιατρός και ως προσωπικός σου ψυχίατρος πρέπει να σου πω ότι ειλικρινά συγκλονίστηκα όταν αντιμετώπισα έναν άνθρωπο στον οποίο έλειπε ένα από τα βασικά πράγματα έκφρασης. Το πρόσωπο" λέει ο Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος απευθυνόμενος στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ιωάννα Παλιοσπύρου-Συγκλονίζει ο ψυχίατρος της: “Αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο” instagram

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, συγκλόνισε το Πανελλήνιο με το σθένος της και την αξιοπρέπειά της κατά τη διάρκεια της δίκης της πολύκροτης υπόθεσης, αξιώνοντας… απονομή Δικαιοσύνης.

Ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί μίλησε στo podcast που κάνει η ίδια και όσα αποκάλυψε για τις πρώτες τους συναντήσεις προκαλούν ρίγη…

Ιωάννα Παλιοσπύρου

eurokinissi

Η ανάρτηση της Ιωάννας

Με τον ψυχίατρο μου, κο Κωνσταντίνο Κοντοαγγελο, ξεκίνησα το ταξίδι μου στον κόσμο του podcast. Ακούω πάντα τις συμβουλές του… με ηρεμεί πάντα η φωνή του. Χωρίς αυτόν, δεν θα τα είχα καταφέρει. Ελπίζω να απολαύσετε το ίδιο με εμένα τη συζήτηση μας

“Κατάφερες μέσα από την επίθεση και το τραύμα που έζησες, το βιτριόλι να μην σου κάψει την ψυχή αλλά μόνο το δέρμα” λέει ο Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος απευθυνόμενος στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Ως προσωπικός σου γιατρός και ως προσωπικός σου ψυχίατρος πρέπει να σου πω ότι ειλικρινά συγκλονίστηκα όταν αντιμετώπισα έναν άνθρωπο στον οποίο έλειπε ένα από τα βασικά πράγματα έκφρασης. Το πρόσωπο. Ένα σκοτεινό δωμάτιο στις 12 το μεσημέρι, όπου δεν έμπαινε ήλιος, αλλά εγώ κοιτούσα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν δακρυσμένος, κουρασμένος, απογοητευμένος και απελπισμένος. Ένας άνθρωπος κατεστραμμένος στην αριστερή του πλευρά και στο αριστερό πρόσωπο” συνέχισε ο ίδιος.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

eurokinissi

Ιωάννα Παλιοσπύρου : “Ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο” λέει ο ψυχίατρός της

“Συγκλονισμένος έπρεπε να σου πω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και να σε κάνω καλά. Πρέπει να σου πω ότι ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν φοβήθηκα ή ότι δεν είχα αγωνία. Την πρώτη ημέρα που ερχόμουν σπίτι σου το αυτοκίνητό μου ερχόταν με 60χλμ, την δεύτερη με 40χλμ και την τρίτη με 30χλμ.” εξομολογήθηκε ο ψυχίατρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ