Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ηράκλειο: Συνελήφθη αστυνομικός με 42,5 κιλά εκρηκτικά στο αυτοκίνητό του

Ο αρχιφύλακας αρχικά φέρεται να μη δήλωσε την ιδιότητα του στους συναδέλφους του, ενώ μετά την έρευνα τους αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είναι αστυνομικός.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηράκλειο: Συνελήφθη αστυνομικός με 42,5 κιλά εκρηκτικά στο αυτοκίνητό του

Συνελήφθη αστυνομικός με 42,5 κιλά εκρηκτικά να μεταφέρει στο αυτοκίνητό του, από κλιμάκιο του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνάδελφο τους, που υπηρετεί σε αστυνομική υπηρεσία στο Ρέθυμνο, καθώς βρέθηκε να μεταφέρει στο αυτοκίνητό του 42,5 κιλά εκρηκτικών, κυρίως δυναμίτιδας. σκότωσε την μητέρα του και αυτοκτόνησε

Ο αρχιφύλακας αρχικά φέρεται να μη δήλωσε την ιδιότητα του στους συναδέλφους του, ενώ μετά την έρευνα τους αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είναι αστυνομικός. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το αυτοκίνητο, που είναι καταχωρημένο στο όνομα της γυναίκας του, το είχε δανείσει στον κουνιάδο του και δεν γνώριζε για τα εκρηκτικά που βρέθηκαν στο πορτμπαγκάζ.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του αστυνομικού, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ο κουνιάδος του, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη και συνελήφθη κι εκείνος, ενώ αναζητείται η σύζυγος του αρχιφύλακα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ