Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Κ. Τσιάρας στο dikastiko.gr: “Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού με τιμά – Ανταποκρινόμαστε με σκληρή δουλειά”

Δουλειά στην κατεύθυνση μεταρρυθμίσεων και κυρίως στην επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης που είναι το στοίχημα της επόμενης μέρας, περιγράφει ως στόχο ο Κώστας Τσιάρας, στην πρώτη τοποθέτησή του μετά την ανανέωση της θητείας του στο υπουργείο Δικαιοσύνης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κ. Τσιάρας στο dikastiko.gr: “Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού με τιμά – Ανταποκρινόμαστε με σκληρή δουλειά”

Τις μεταρρυθμίσεις ως αναγκαία συνθήκη για την αναμόρφωση του δικαστικού συστήματος, περιγράφει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωστας Τσιάρας, ως προτεραιότητά του, στην πρώτη του τοποθέτηση αμέσως μετά την ανανέωση της θητείας του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τον ανασχηματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμετακίνητος σε τρίτο ανασχηματισμό ο Κώστας Τσιάρας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Τσιάρας στο dikastiko.gr: "Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού με τιμά"

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του dikastiko.gr με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο Κώστας Τσιάρας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μια ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπό μου». Όπως είπε «τιμώ και θα συνεχίσω να τιμώ αυτή την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, με σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε, προωθώντας μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την αναμόρφωση του δικαστικού συστήματος, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας μας. Με δράσεις και πρωτοβουλίες για την επιτάχυνση των ρυθμών απονομής της δικαιοσύνης και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος». Τσιάρας στο dikastiko.gr: "Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού με τιμά"

Αμετακίνητος

Ο Κώστας Τσιάρας παραμένει για περισσότερο από 2 χρόνια στη θέση του υπουργού, απολαμβάνοντας όπως όλα δείχνουν , της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Ο γιατρός στο επάγγελμα βουλευτής  Καρδίτσας, κατάφερε αυτά τα δυο χρόνια, αν μη τι άλλο, να επαναφέρει την ηρεμία στον πολύπαθο χώρο της Δικαιοσύνης και κυρίως την ισορροπία που έλειπε σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο.

Τσιάρας στο dikastiko.gr: "Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού με τιμά"

Ούτως ή άλλως ο κ.Τσιάρας ήταν από τα πρόσωπα της εμπιστοσύνης του Κυρ. Μητσοτάκη από τα χρόνια της αντιπολίτευσης, γι΄αυτό άλλωστε και μετά από 3 ανασχηματισμούς παραμένει στη θέση του. Κι αν τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε μια ανάσα από το Προστασίας του Πολίτη, ο χθεσινός ανασχηματισμός ήταν αυτός που προμήνυε περισσότερες αλλαγές. Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Κώστας Τσιάρας οδεύει προς άλλο υπουργείο( ίσως και στο Υγείας) . Στην πολιτική όμως και κυρίως στους ανασχηματισμούς, πολλές φορές τον τελικό λόγο τον έχουν οι καραμπόλες. Και μια από αυτές φαίνεται πως κράτησε τελικά, τον Κώστα Τσιάρα, ένα πρόσωπο που ούτως ή άλλως εμπιστεύεται εδώ και πολλά χρόνια ο πρωθυπουργός στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αυτό ήταν η άρνηση της  Νίκης Κεραμέως να μεταβεί στο Δικαιοσύνης. Τσιάρας στο dikastiko.gr: "Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού με τιμά"

Γιατί έμεινε

Αυτό οδήγησε σε μια σίγουρη επιλογή από το Μαξίμου. Στον Κώστα Τσιάρα, που μπορεί ο ίδιος κάποιες φορές ακόμα και να ήθελε να μετακινηθεί, αλλά βασικός γνώμονας ήταν πάντα να βρίσκεται εκεί που υπάρχει ανάγκη. Τσιάρας στο dikastiko.gr: "Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού με τιμά"

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ