Σάββατο 18 Μαϊου 2024

Κακοκαιρία Daniel: Πεζοναύτης ξαπλώνει στη λάσπη για να περάσουν από πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς – ΦΩΤΟ

Οι πεζοναύτες απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους και τους μεταφέρουν σε ασφαλή σημεία.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κακοκαιρία Daniel: Πεζοναύτης ξαπλώνει στη λάσπη για να περάσουν από πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς – ΦΩΤΟ Twitter

Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις για να βοηθήσουν τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel, ενώ συγκλονίζει εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου, με πεζοναύτη να ξαπλώνει στη λάσπη για να περάσουν από πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς.

Σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο twitter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, φαίνονται πεζοναύτες απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους και να τους μεταφέρουν σε ασφαλή σημεία. Μάλιστα, ένας από αυτούς διακρίνεται να πέφτει στις λάσπες και να σχηματίζει μια γέφυρα για να μπορέσουν να ανέβουν οι ηλικιωμένοι στη βάρκα. 

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ανήρτησε φωτογραφίες από το έργο των ενόπλων δυνάμεων. Σε μία από αυτές, ένας στέλεχος της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών ξαπλώνει στη λάσπη, προκειμένου να πατήσει πάνω του μία ηλικιωμένη και να βγει από τη βάρκα.

Πεζοναύτης ξαπλώνει στη λάσπη για να σώσει ηλικιωμένους: Η ανάρτησή του Κ. Φλώρου

«Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό….Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ