Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Καλλιτεχνικό #Metoo: Αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού ο γνωστός ηθοποιός – “Λένε ψέματα οι 4 γυναίκες” υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα

Για την γνωστή ηθοποιό που σήμερα κάνει καριέρα με διακρίσεις στο εξωτερικό και η οποία τον έχει καταγγείλει για βιασμό της από το 2008, όταν ήταν μόλις 15 ετών, υποστηρίζει πως είχε σχέση μαζί της.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καλλιτεχνικό #Metoo: Αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού ο γνωστός ηθοποιός – “Λένε ψέματα οι 4 γυναίκες” υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα Freepik/Unsplash

Καλλιτεχνικό #Metoo:  Μια εντελώς διαφορετική εικόνα των σχέσεών του με τις 4 γυναίκες που τον καταγγέλλουν για βιασμό, παρουσιάζει ο κατηγορούμενος πλέον μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε ο Εισαγγελέας, γνωστός ηθοποιός.

Στις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και αποκαλύπτει σήμερα η Realnews, ισχυρίζεται, εν ολίγοις, ότι όλα είναι ψέματα χωρίς βέβαια να εξηγεί γιατί αυτές οι γυναίκες να τον στοχοποιούν και μάλιστα να επιμένουν δίνοντας τόσες λεπτομέρειες για την κακοποίησή τους.

Καλλιτεχνικό #Metoo

freepik

Καλλιτεχνικό #Metoo: Τι λέει για την ηθοποιό

Συγκεκριμένα για την γνωστή ηθοποιό που σήμερα κάνει καριέρα με διακρίσεις στο εξωτερικό και η οποία τον έχει καταγγείλει για βιασμό της από το 2008, όταν ήταν μόλις 15 ετών, υποστηρίζει πως είχε σχέση μαζί της, που γνώριζαν και οι οικογένειές τους, και πως για ένα μεγάλο διάστημα μάλιστα συζούσαν.

«Από το καλοκαίρι του 2010 έως την ημέρα που χωρίσαμε – μεγάλη Δευτέρα 2013 – ήτοι επί τρία έτη, μέναμε μαζί στο σπίτι μου στην Αθήνα…Οι γονείς της γνώριζαν εξαρχής ότι διατηρούσαμε δεσμό, ότι μέναμε μαζί, πηγαίναμε μαζί διακοπές, ταξίδια κλπ…Η ηθοποιός ερχόταν πολύ συχνά στην Καρδίτσα, όπου φιλοξενούνται στην πατρική μου οικία, είχε γνωρίσει τους γονείς μου, τα αδέρφια μου και τα ανίψια μου….».

Ο κατηγορούμενος δε στο υπόμνημα εξηγήσεων του έχει συμπεριλάβει και ερωτικά μηνύματα μεταξύ τους καθώς και καταθέσεις μαρτύρων που μιλάνε για την σχέση τους. Η κοπέλα βέβαια έχει πει πως ήταν ένας άκρως χειριστικός άνθρωπος που την είχε πείσει (καθώς ήταν μόλις 15 ετών) πως όλα γινόντουσαν με τη θέλησή της και πως ακραία σωματική βία που της ασκούσε ήταν κάτι φυσιολογικό(!) σε μία σχέση.

Καλλιτεχνικό #Metoo

Freepik

Τι λέει για την αδελφή της

Για την αδελφή της την οποία φέρεται να βίασε πρώτη φορά το 2008, όταν ήταν 14 ετών και μάλιστα το διάστημα που είχε σχέση με την ηθοποιό, υποστηρίζει ότι όσα λέει «είναι παντελώς αναλαθή».

Ενδεικτικά αναφέρει πως «η μηνύτρια εμφανίζεται τον Αύγουστο του 2008 να ενημερώνει την αδερφή της, για πρόταση-πρόσκληση μου να μεταβεί σπίτι μου και μάλιστα η τελευταία, η οποία σύμφωνα με τη δική της μήνυση είχε ήδη βιαστεί από εμένα τον Ιούλιο του 2008 δύο φορές, να χαίρεται που η μικρότερη αδερφή της θα γνωριζόταν μαζί μου..

Όλα όσα ιστορούνται στην μήνυση αποτελούν μία κατασκευή εκ μέρους των εγκαλουσών, η οποία είναι εξολοκλήρου ψευδή…καθόσον δεν μπορεί να έχει βιαστεί η πρώτη εγκαλούσα δύο φορές τον Ιούλιο του 2008 και την ίδια στιγμή η μικρότερη αδερφή της να της ανακοινώνει ότι θα επισκεφτεί το «βιαστή» κατά μόνας στην οικία του και αυτή να χαίρεται!!!»

Η συγκεκριμένη κοπέλα στη μήνυσή της επισημαίνει ότι εξαιτίας των όσων της έκανε ο ηθοποιός, αποπειράθηκε το 2012 να αυτοκτονήσει αλλά την έσωσε τελευταία στιγμή η αδελφή της. Ο κατηγορούμενος ωστόσο ισχυρίζεται πως «…Περί τα τέλη του έτους 2013 ενημερώθηκα από την ηθοποιό, με την οποία είχαμε ήδη διακόψει την ερωτική μας σχέση, ότι η αδελφή της είχε πάθει κρίση πανικού και με κάλεσε να πάω να την βοηθήσω. Την βρήκα στο πάτωμα του σαλονιού σε κατάσταση έντονης σύγχυσης με ακατανόητο λόγο και με τα παράθυρα κλειστά καθόσον η ηθοποιός μου είπε ότι είχε προσπαθήσει να βγει στο μπαλκόνι.

Με πολύ μεγάλη ψυχραιμία, παρουσία πάντα της ηθοποιού την μετέφερα στο δωμάτιο και προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε…Όλα όσα ιστορούνται είναι όχι μόνο ακατανόητα αλλά εξωπραγματικά, δεν έχουν ίχνος αλήθειας και λογικής αλληλουχίας καθόσον εάν πράγματι είχαν συμβεί έστω και μία φορά, τα θύματα αυτών των πράξεων θα προσπαθούσαν τουλάχιστον να με αποφύγουν κάτι το οποίο όχι μόνο δε συναντάμε στην παρούσα μήνυση, αλλά αντιθέτως εμφανίζονται τα «θύματα» να επιδιώκουν συναντήσεις μαζί μου με αποκορύφωμα την δεύτερη εγκαλούσα, η οποία ισχυρίζεται ότι το Σεπτέμβριο του 2013 κι ενώ έχουν λάβει χώρα βιασμοί της από μέρους μου, επισκέπτεται την οικία μου για να λάβει από εμένα μαθήματα φωνητικής!».

Υποστηρίζει μάλιστα πως: «Επρόκειτο για μία κοπέλα η οποία είχε διαταραγμένο ψυχικά κόσμο» και πως υπήρχε μεταξύ των δύο αδελφών αντιπαλότητα και έντονη αντιζηλία . «…Η καταγγελία της προς το πρόσωπό μου περί δήθεν βιασμό αποτελεί εγχείρημα για να πλήξει ψυχολογικά την αδερφή της την ηθοποιό, εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού και της ζήλιας που νιώθει προς το πρόσωπό της…»

Καλλιτεχνικό #Metoo

freepik

Όσον αφορά στις άλλες δύο κοπέλες που ήταν ενήλικες κατά το χρόνο που καταγγέλλουν ότι βιάστηκαν, υποστηρίζει ότι και αυτές τα ‘χουν βγάλει όλα… από το κεφάλι τους.

Καλλιτεχνικό #Metoo: Τι λέει ο δικηγόρος των 4 γυναικών

Ωστόσο όπως σημειώνει στην « R» ο δικηγόρος των 4 γυναικών, Πέτρος Πανταζής: “Ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από εξαντλητική προκαταρκτική έρευνα, εξετάζοντας ενδελεχώς και τις καταγγελίες των θυμάτων και τις εξηγήσεις του κατηγορουμένου, έκρινε ως βάσιμες τις καταγγελίες των θυμάτων.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ένα έγκλημα που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης από 10 έως 15 έτη για κάθε πράξη βιασμού ξεχωριστά, ενώ η συνολική ποινή που θα επιβληθεί, θα ανέρθει στα 20 χρόνια κάθειρξη. Πλέον, η ανάκριση θα διεξαχθεί κατά προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι θα οδηγηθεί άμεσα στον φυσικό της Δικαστή».

ΠΗΓΗ: Realnews/BINTEO: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ