Καρδίτσα: Έκρηξη με τραυματίες σε εκκοκκιστήριο στο Δήμο Παλαμά – BINTEO

Ένας τραυματίας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για πιο ασφαλή παρακολούθηση της υγείας του χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

NEWSROOM
Καρδίτσα: Έκρηξη με τραυματίες σε εκκοκκιστήριο στο Δήμο Παλαμά – BINTEO

Έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε εκκοκκιστήριο στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Παλαμά, στο δρόμο προς Ιτέα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέσσερις συνολικά τραυματίες.

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 3.00 το μεσημέρι και είναι πιθανό να οφείλεται σε φιάλη υγραερίου. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (7 οχήματα με 14 πυροσβέστες) που έδρασε άμεσα και έθεσε υπό τον έλεγχό της την κατάσταση.

Ειδικότερα, στο χώρο μετέβησαν 2 οχήματα από τον Παλαμά, 2 οχήματα από την Καρδίτσα, δύο από τη Λάρισα και ένα ακόμα από την Οιχαλία με 14 συνολικά πυροσβέστες.

eurokinissi

Έκρηξη σε εκκοκκιστήριο στην Καρδίτσα: Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Παράλληλα, στο σημείο που εκδηλώθηκε η έκρηξη μετέβησαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τρία άτομα που υπέστησαν εγκαύματα και τα μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Παλαμά, ενώ ένα τέταρτο άτομο μετέβη επίσης στο Κέντρο Υγείας χωρίς τη συνδρομή του ΕΚΑΒ.

Περαιτέρω, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία τους και έτσι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Όπως μετέδωσε το karditsalive.gr, συνολικά τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Ένας τραυματίας νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. για πιο ασφαλή παρακολούθηση της υγείας του χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Οι υπόλοιποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ανακριτικό της Πυροσβεστικής συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια, με τις εικασίες να κάνουν λόγο ότι ίσως υπήρξε διαρροή σε κάποιο από τα μηχανήματα και συγκεκριμένα στη μηχανή εκκόκκισης.

πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ