Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Καταγγελία για κοριούς και σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια: Νεαρή γέμισε εξανθήματα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Από την πλευρά του το ξενοδοχείο, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κάποια καταγγελία και πως στους χώρους του, γίνονται απεντομώσεις αρκετά συχνά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταγγελία για κοριούς και σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια: Νεαρή γέμισε εξανθήματα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ MEGA

Μετά το κλείσιμο πτέρυγας ξενοδοχείου της Αττικής, νέα καταγγελία για κοριούς σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια ήρθε στο φως της δημοσιότητας, θέτοντας σε συναγερμό ολόκληρη τη χώρα.

«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούν. Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό», δήλωσε ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου.

Σύμφωνα με το mega, μητέρα κατήγγειλε ότι η κόρη της γέμισε με εξανθήματα από τσιμπήματα κοριών και χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. 

«Μετά από τρεις μέρες που φύγαμε, το παιδί έβγαλε κάποια σπυριά στα πόδια. Νομίζαμε ότι ήταν κουνούπια, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ήταν από κοριό. Έβγαλε εξανθήματα, πυρετό και κατάλαβε ότι τελικά δεν ήταν κουνούπι», αναφέρει η μητέρα της.

Και συνέχισε τονίζοντας, «Σήμερα χρειάστηκε το παιδί να νοσηλευτεί. Άμα δείτε τα χέρια της και τα πόδια της, είναι τραγικά τα πράγματα. Είναι τώρα με σπυριά και τρέχουμε με αντιβιώσεις, φάρμακα».

Όπως υπογράμμισε η καταγγέλλουσα, το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας δεν ανέλαβε καμία ευθύνη, όταν τους ενημέρωσε: «Ούτε καν περαστικά δεν είπαν, ούτε που ασχολήθηκαν».

Καταγγελία για κοριούς σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια: Η απάντηση του ξενοδοχείου

Από την πλευρά του το ξενοδοχείο, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κάποια καταγγελία και πως στους χώρους του, γίνονται απεντομώσεις αρκετά συχνά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ