Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Καβάλα: Στην Εισαγγελία οι φάκελοι των γιατρών με πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης… χωρίς αντισώματα – ΒΙΝΤΕΟ

Η ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καβάλα: Στην Εισαγγελία οι φάκελοι των γιατρών με πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης… χωρίς αντισώματα – ΒΙΝΤΕΟ dikastiko.gr

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας μεταβιβάζει σήμερα στην Εισαγγελία τους φακέλους των δύο γιατρών του, οι οποίοι έχουν καταθέσει πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης, ωστόσο εντοπίστηκαν… χωρίς αντισώματα.

Καβάλα: Στην Εισαγγελία οι φάκελοι των γιατρών χωρίς αντισώματα

Στην χθεσινή περίπτωση με τη γιατρό, που κατέθεσε πιστοποιητικό εμβολιασμού από την Βουλγαρία, το πιστοποιητικό είχε ελεγχθεί, ήταν γνήσιο και καθόλα νόμιμο καθώς προέρχεται από νοσοκομείο χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο η γυναικολόγος, που είναι υπήκοος Βουλγαρίας, υποβλήθηκε σε τεστ αντισωμάτων, καθώς ήταν η μοναδική περίπτωση εμβολιασμού από το εξωτερικό.

Η ίδια, δηλώνει πως έχει κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της J&J και προφανώς τα εμβόλια δεν «την πιάνουν».

Να θυμίσουμε πως στο Νοσοκομείο της Καβάλας ελέγχονται 14 υγειονομικοί, που προσκόμισαν πιστοποιητικά νόσησης τον Αύγουστο και δεν έχουν εμβολιαστεί. Σε αυτή την κατηγορία είναι η περίπτωση με τον δεύτερο υγειονομικό, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των αντισωμάτων έσπευσε να εμβολιαστεί. Καβάλα: Στην Εισαγγελία οι φάκελοι των γιατρών χωρίς αντισώματα

Πέντε ακόμη εργαζόμενοι από τους 14, που έχουν ελεγχθεί έχουν βρεθεί με αντισώματα. Η ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ