Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Κηφισιά: Συνελήφθησαν τρεις εργάτες για την κατάρρευση της πόρτας πάνω σε μαθητές – Νοσηλεύεται στο Παίδων ο 9χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ποια η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς για το περιστατικό στο 3ο Δημοτικό σχολείο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κηφισιά: Συνελήφθησαν τρεις εργάτες για την κατάρρευση της πόρτας πάνω σε μαθητές – Νοσηλεύεται στο Παίδων ο 9χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Open News

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, όταν μία σιδερένια πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές, στέλνοντας στο νοσοκομείο έναν 9χρονο μαθητή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν στο σχολείο μετέβησαν εργάτες για την εκτέλεση επισκευών. Τις μεσημεριανές ώρες ολοκλήρωσαν τις εργασίες τους και διαβεβαίωσαν ότι η πόρτα ήταν απόλυτα ασφαλής.

Κατά την έξοδο των παιδιών από το δημοτικό σχολείο, η πόρτα έπεσε πάνω στον 9χρονο μαθητή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Το παιδί μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Παίδων Πεντέλης, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκαν τρία άτομα, τα οποία συμμετείχαν στις κατασκευαστικές εργασίες και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές

ERTNEWS

Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές

ERTNEWS

Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές

ERTNEWS

Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές – Η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς

Σήμερα περί τις 13:00 μμ., σημειώθηκε περιστατικό πτώσης της εξωτερικής καγκελόπορτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς σε μαθητή της γ’ Δημοτικό. Ο μαθητής μεταφέρθηκε για έλεγχο στο Παίδων Πεντέλης, όπου σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, χωρίς να υφίστανται πληγές ή εμφανές τραύμα, θα παραμείνει προληπτικά για επιπλέον παρακολούθηση.

Η νέα δημοτική αρχή, αμέσως μετά την εγκατάστασή της τον Ιανουάριο, προχώρησε, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, σε αυτοψίες σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου και προχώρησε άμεσα σε εργολαβία για αντικατάσταση της εν λόγω πόρτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα της σχολικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Κηφισιάς, προχωρά άμεσα σε καταγγελία της σχετικής σύμβασης με τον εν λόγω εργολάβο και ταυτόχρονα εκκινεί τις κατά νόμο διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες, υπό από τις οποίες έγινε το συμβάν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ