Κοινωνικός τουρισμός 2023: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής δηλώσεων – Αναλυτικά οι δικαιούχοι – ΒΙΝΤΕΟ

Έως και σήμερα Δευτέρα μπορούν να κάνουν αιτήσεις όλοι οι δικαιούχοι, ανεξαρτήτως ΑΦΜ. 

NEWSROOM
Κοινωνικός τουρισμός 2023: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής δηλώσεων – Αναλυτικά οι δικαιούχοι – ΒΙΝΤΕΟ

Ανοιχτή είναι η ειδική πλατφόρμα για τις αιτήσεις δικαιούχων και παρόχων για το πρόγραμμα Κοινωνικός τουρισμός 2023 της ΔΥΠΑ, για την περίοδο 2023 – 2024. Έως και σήμερα Δευτέρα μπορούν να κάνουν αιτήσεις όλοι οι δικαιούχοι, ανεξαρτήτως ΑΦΜ. 

Η πλατφόρμα στο gov.gr θα παραμείνει ανοικτή έως τις 5 του μηνός οπότε και λήγει η προθεσμία.

Κοινωνικός τουρισμός 2023: Δικαιούχοι του προγράμματος

  1. εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
  2. ασφαλισμένοι στον eEΦΚΑ στην επαγγελματική τους κατηγορία με εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας της ΔΥΠΑ οποτεδήποτε στο διάστημα από 01.01.2022 έως την προηγουμένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
  3. άνεργοι με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας τουλάχιστον τριών μηνών κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

Το εισόδημα των δικαιούχων όλων των κατηγοριών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, εκτός αν πρόκειται για μακροχρόνια ανέργους, οι οποίοι αν είναι άγαμοι πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, έως 24.000 ευρώ αν είναι έγγαμοι, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο ή αν είναι μονογονείς έως 27.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο μετά το πρώτο.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ