Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Κολωνός: «Ο Μίχος εξαφάνισε κινητό με στοιχεία ανδρών» καταγγέλλει η θεία της 12χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η θεία της 12χρονης αναφέρθηκε στα κινητά που είχε στη διάθεσή του ο Ηλίας Μίχος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κολωνός: «Ο Μίχος εξαφάνισε κινητό με στοιχεία ανδρών» καταγγέλλει η θεία της 12χρονης – ΒΙΝΤΕΟ FREEPIK

Στην αποκάλυψη πως «ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών», προέβη η θεία της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η θεία της 12χρονης αναφέρθηκε στα κινητά που είχε στη διάθεσή του ο Ηλίας Μίχος: «Το τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στη σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια».

Στη συνέχεια, δήλωσε πως «υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί. Το τηλέφωνο του με τις τηλεφωνικές και αυτό θα ήθελα να μάθω, από κάποιον ειδικό από τις τηλεφωνικές, δεν μπορούν να βρούνε αυτά τα πράγματα χωρίς τηλέφωνο; Χωρίς συσκευή;».

«Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνά τουλείπει λέει ένα τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε που πήγαινε στα σπίτια, αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο δεν θα βρουν ποτέ αυτούς που πήγανε στα σπίτια», λέει στη συνέχεια.

Παράλληλα, τονίζει πως θέλει να πιαστεί και ο τελευταίος, να μην τη γλιτώσει κανείς από όσους ενεπλάκησαν στη φρίκη που βίωσε η ανιψιά της. «Θέλω να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όπως καταστρέψανε εμένα, το παιδί, να καταστραφεί όλη τους η ζωή, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ξανά έξω και όχι να φοβάται το παιδί και να είναι με τις κουκούλες για να βγει έξω».

Θεία 12χρονης

freepik

Θεία 12χρονης: «Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλαφοβάται να βγει έξω»

Μιλώντας για την ψυχολογική του κατάσταση, αναφέρει: «Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλαφοβάται να βγει έξω και στο “Χαμόγελο” δύο μήνες αρνιότανε να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο, γιατί εδώ πάντα χαιρότανε όταν ερχότανε. Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, “δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω τη μαμά”».

«Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα. Δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ έβλεπα εγώ εφιάλτες», προσθέτει η ίδια, μιλώντας στο MEGA.

Σημειώνεται πως η θεία της 12χρονης είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά τη μικρή. «Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα», λέει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ