Τρίτη 05 Ιουλίου 2022

Κορονοϊός: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

Ο 40χρονος βουλευτής παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κορονοϊός: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας eurokinissi

Φίλιππος Φόρτωμας κορονοϊός: Ώρες αγωνίας για τον νεαρό βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππο Φόρτωμα ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας με έντονα συμπτώματα του κορονοϊού.

Ο 40χρονος βουλευτής παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν. Φίλιππος Φόρτωμας κορονοϊός

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μπούγας, ευχόμενος στον βουλευτή γρήγορη ανάρρωση:

«Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων #Φίλιππο #Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

Φίλιππος Φόρτωμας κορονοϊός: Ποιος είναι ο νεαρός βουλευτής

Στις εκλογές του Ιουλίου 2019, εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία.

Γεννήθηκε το 1981 και κατάγεται από την Τήνο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Νεότερη Ιστορία και Πολιτική Επιστήμη του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει, κατά καιρούς, άρθρα σχετικά με την Σύγχρονη Πολιτική Ιστορία, καθώς και την πολιτική ιστορία των Κυκλάδων. Υπήρξε μέλος της Φοιτητικής Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας (ΔΑΠ/ΝΔΦΚ) στο Πανεπιστήμιο, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ για θέματα ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής. Παράλληλα ανέπτυξε δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δάφνης, στον οποίο και διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος. Φίλιππος Φόρτωμας κορονοϊός

Επιπλέον, αποτελεί μέλος πολλών κυκλαδικών σωματείων. Εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα κοινοβουλευτικού ελέγχου στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ, ενώ στο παρελθόν έχω εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και ερευνητικά στο αρχείο του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ