Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Κορυδαλλός: Εκπομπή μέσα από τη φυλακή σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεκινά ο Φουρθιώτης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Party FM ανακοίνωσε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης θα κάνει από τις 21 Ιουνίου καθημερινή δίωρη (14.15-16.15) ραδιοφωνική εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κορυδαλλός: Εκπομπή μέσα από τη φυλακή σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεκινά ο Φουρθιώτης – ΒΙΝΤΕΟ fb

Ο Μένιος Φουρθιώτης που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού έγινε γνωστό ότι ξεκινά ραδιοφωνικές εκπομπές.

Συγκεκριμένα ο Party FM, ανακοίνωσε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης θα κάνει από τις 21 Ιουνίου καθημερινή δίωρη (14.15-16.15) ραδιοφωνική εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή.

«Γιατί κρίνουμε την εξουσία όποια και αν είναι διότι μας αρέσουν οι αλλαγές, αναζητούμε νέες προκλήσεις, θέτουμε ερωτήματα και ζητάμε απαντήσεις, ρισκάρουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο, έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και έχουμε πολλά να σας πούμε. Σας κοιτάμε στα μάτια και θέλουμε μαζί σας μια σχέση δυνατή και ειλικρινή όπως πάντα… Γιατί θέλουμε πραγματικά η δύναμή μας να είστε εσείς» αναφέρει ο Party FM στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης αιτήθηκε μια σειρά παροχών στη διεύθυνση των φυλακών, όπως τη παροχή συνδρομητικού καναλιού, την οποία και πήρε, στο πλαίσιο του σωφρονιστικού κανονισμού.

Φουρθιώτης από το κελί

Ωστόσο, οι απαιτήσεις του δεν σταμάτησαν, με τον τηλεπαρουσιαστή να ζητά από τη διεύθυνση των φυλακών να μπαίνει ο… κομμωτής του προκειμένου να περιποιείται την περούκα που φοράει. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το συμβούλιο των φυλακών που συνεδρίασε.

Νομίμως η διευθύντρια των φυλακών, δικαστικός λειτουργός και κοινωνική λειτουργός απέρριψαν το αίτημά του.

Τώρα, έρχεται η σειρά της ραδιοφωνικής εκπομπής μέσα από το κελί, όπως τουλάχιστον προανήγγειλε ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ