Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα Κυριακή

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στα συγκεκριμένα οδικά δίκτυα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα Κυριακή eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή λόγω διεξαγωγής του “35ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας – Γύρος του Πειραιά”, κατά τις ώρες 08.00΄ έως 13.00΄,  στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Πειραιά, ως εξής:

  • Λ. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Αφεντούλη.
  • Λ. Χατζηκυριακού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αφεντούλη και Μ. Χατζηκυριακού.
  • Ιακώβου Ράλλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λ. Χατζηκυριακού και Γ. Θεοτόκη.
  • Γ. Θεοτόκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ι. Ράλλη και Μπόνη.
  • Ακτή Θεμιστοκλέους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μπόνη και Φρεαττύδος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.   

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΠΗΓΗ: EUROKINISSI

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλειστοί δρόμοι και στο οδικό δίκτυο των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής

Επίσης, λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα Δρόμου Αντοχής με την επωνυμία “Attica Race 2023”, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 10:30΄ έως 14:30΄, στο οδικό δίκτυο, περιοχής των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, ως εξής:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι τη χ/θ 52,000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.
  • Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από τη χ/θ 52,000 (Ανάβυσσος) μέχρι τη χ/θ 72,000 (Σούνιο), ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο ανωτέρω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ