Στο εδώλιο του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου κάθισε ο 57χρονος που πέταξε το κινητό του σε αστυνομικούς προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο και τη σύλληψη και κρίθηκε ένοχος.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι κατηγορίες που του αποδόθηκαν, εκτός της απείθειας κατά υπαλλήλων, ήταν της οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν πάνω του φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με τις ναρκωτικές ουσίες 5-Fluoro ADB – FUB AMB και στο αυτοκίνητό του ένα μεταλλικό ξιφίδιο, μήκους 32 εκατοστών.

Πέταξε το κινητό του σε αστυνομικούς

Freepik

Εξαιτίας προηγούμενων καταδικαστικών αποφάσεων σε βάρος του 57χρονου, το Δικαστήριο αποφάσισε να μη δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης.

Πέταξε το κινητό του σε αστυνομικούς: Το χρονικό

Το μεσημέρι της Τρίτης, 57χρονος πέταξε το κινητό του σε αστυνομικούς για να αποφύγει τον έλεγχο και τη σύλληψη και το “έβαλε στα πόδια”

Μετά από σύντομη καταδίωξη, ακινητοποιήθηκε και στη συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω του, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες με φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με τις ναρκωτικές ουσίες 5-Fluoro ADB – FUB AMB, που κατασχέθηκαν, καθώς και το χρηματικό ποσό των 146,5 ευρώ.

Ακολούθησε έλεγχος στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, όπου βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό ξιφίδιο, μήκους 32 εκατοστών.