Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Λύτρας για υπόθεση Κολωνού μετά το βούλευμα-καταπέλτη για την μητέρα της 12χρονης: “Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι εξέδιδε την κόρη της” – ΒΙΝΤΕΟ

"Εγκληματική η αμέλεια της μητέρας" λέει ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λύτρας για υπόθεση Κολωνού μετά το βούλευμα-καταπέλτη για την μητέρα της 12χρονης: “Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι εξέδιδε την κόρη της” – ΒΙΝΤΕΟ EUROKINISSI

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε το πρωί της Τρίτης για την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού, μετά το βούλευμα-καταπέλτη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που πρόσθεσε στο κατηγορητήριο για τη μητέρα, πλην της διακεκριμένης μαστροπείας, και την κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου όπως έγραψε το dikastiko.gr 

Λύτρας για υπόθεση Κολωνού

eurokinissi

Συγκεκριμένα μιλώντας στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης τόνισε ότι “παρά το ότι υπήρχε εισαγγελική πρόταση ενός αξιόλογου εισαγγελέα προς το Συμβούλιο Εφετών να μην ασκηθεί κατηγορία για την μητέρα για πορνογραφικό υλικό, έρχεται τώρα το συμβούλιο και αλλάζει τις συγκεκριμένες κατηγορίες και αναφέρει ότι η μητέρα εξέδιδε την κόρη και ότι υπήρχε πορνογραφικό υλικό. Και οι ίδιοι οι δικαστές έχουν διαφορετικές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα” τόνισε ο κ. Λύτρας.

“Η μητέρα λοιπόν αρνείται τις κατηγορίες. Υποστηρίζει ότι απλά έδειξε εμπιστοσύνη στον βασικό κατηγορούμενο. Το παιδί πήγαινε συνέχεια εκεί. Πράγματι η μητέρα για ώρες το άφηνε το παιδί. Δεν θα βγει κάποιος να πει ότι η μητέρα ήταν πάνω στο παιδί και το παιδί ξέφυγε. Άφηνε το παιδί πάρα πολλές ώρες με αποτέλεσμα, αφού της κέρδισε την εμπιστοσύνη ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, αυτός να μπει σε όλες αυτές τις διαδικασίες. Επίσης έχει γίνει μία παρανόηση. Φωτογραφίες της ανήλικης δεν βρέθηκαν ποτέ στο κινητό της μητέρας. Έχουν βρεθεί στο κινητό της 12χρονης” πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Λύτρας για υπόθεση Κολωνού: “Εγκληματική η αμέλεια της μητέρας – Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι εξέδιδε την κόρη της”

Ο κ. Λύτρας παραδέχθηκε ότι η μητέρα επέδειξε εγκληματική αμέλεια και σημείωσε ότι το θέμα είναι να βρεθούν αυτά τα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η μητέρα εξέδιδε η ίδια την κόρη της.

Τέτοια στοιχεία δεν υπάρχουν. Και θυμηθείτε το ότι και στο δικαστήριο αυτές οι κατηγορίες θα πέσουν. Δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, γιατί για να έχεις τέτοια στοιχεία θα πρέπει να έχεις κάποιες μαρτυρίες από “πελάτες”, ότι η μητέρα έκανε κάποιες συνεννοήσεις, έστελνε η μητέρα το παιδί και διάφορα άλλα τέτοια. Αυτά δεν υπάρχουν“.

Τέλος, ο κ. Λύτρας έκανε γνωστό ότι η 12χρονη είναι σε άθλια κατάσταση, όπως και τα αδέλφια της. “Οκτώ παιδιά είναι όλα σε τραγική κατάσταση. Όλα στηρίζουν τη μητέρα. Η θεία στηρίζει τη μητέρα που επαναλαμβάνω: αυτό όλο το θέμα βγήκε από τη θεία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ