Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Μαντάς – Καλαντζόπουλος μαζί στις εκλογές του ΔΣΑ

Κοινή δήλωση συνεργασίας στις εκλογές του ΔΣΑ 2021 ανακοίνωσαν ο Θεόδωρος Μαντάς, ως επικεφαλής της παράταξης «Παρίσταμαι Υπέρ» και ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονη Δικηγορία»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μαντάς – Καλαντζόπουλος μαζί στις εκλογές του ΔΣΑ

Κοινή κάθοδο στις εκλογές του ΔΣΑ 2021 ανακοίνωσαν οι Θ. Μαντάς και Μιχ. Καλαντζόπουλος. Οι δυο επικεφαλής των συνδυασμών «Παρίσταμαι Υπέρ» και «Σύγχρονη Δικηγορία», ενώνουν τις δυνάμεις τους και κατέρχονται με αξιώσεις στο στίβο των δικηγορικών εκλογών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος ως επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονη Δικηγορία» και ο Θεόδωρος Μαντάς ως επικεφαλής της παράταξης «Παρίσταμαι Υπέρ» ανακοινώνουμε την κοινή πορεία μας στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Μαντάς Καλαντζόπουλος εκλογές ΔΣΑ

dikastiko

Σκοπός και απόλυτη προτεραιότητά μας αποτελεί η επίλυση των προβλημάτων που ως Δικηγόροι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και η αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών που μαστίζουν τον κλάδο μας.

Επιλέγουμε την συμπόρευση και προτάσσουμε τη συνεργασία στο πλαίσιο του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου θέτοντας ως γνώμονα την στήριξη του επαγγελματία συναδέλφου σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί οι καιροί απαιτούν συνεργασία και συναπόφαση και όχι κατακερματισμό με μόνο σκοπό την απλή καταγραφή δυνάμεων η οποία δεν προσφέρει λύσεις.

Η «Σύγχρονη Δικηγορία» και το «Παρίσταμαι Υπέρ» ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Συμμετέχουμε γιατί θέλουμε λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα του κλάδου και της καθημερινότητας.

ΑΘΗΝΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΥΠΕΡ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ