Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023

Μένιος Φουρθιώτης: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις αναφορές στο πρόσωπό του

Επίθεση στα ΜΜΕ για «επαίσχυντα, προσβλητικά, απαξιωτικά, υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα». Κατηγορεί τις αρμόδιες αρχές για μη παρέμβαση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μένιος Φουρθιώτης: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις αναφορές στο πρόσωπό του EUROKINISSI

Με νέα ανακοίνωσή του ο Μένιος Φουρθιώτης στρέφεται κατά δημοσιευμάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάνοντας λόγο μέσω του συνηγόρου του για «έναν ανηλεή πόλεμο σε βάρος του εντολέως μας, με σκοπό να αποδομηθεί ως προσωπικότητα και να επιτευχθεί η απόλυτη απαξίωση στο πρόσωπό του, την στιγμή μάλιστα κατά την οποία ευρίσκεται σε μια ιδιαιτέρως ευαίσθητη και δύσκολο περίοδο κατά την οποία επιχειρεί να αναδείξει την αθωότητά του ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

Φουρθιώτης: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον παρουσιαστή

Όπως αναφέρεται στόχος είναι «να δημιουργηθούν στο κοινό δυσμενείς εντυπώσεις εις βάρος του εντολεώς μας, και να πλήξουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή του» και για το λόγο αυτό υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου τόσο για την παραβίαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όσο και για συναφή αδικήματα τα οποία προβλέπονται στον Ποινικό Κώδικα. Φουρθιώτης: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον παρουσιαστή

Παράλληλα, καλεί «το ΕΣΡ και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές να πράξουν τα νόμιμα και να διερευνήσουν την ταυτότητα των υπεύθυνων των ως άνω διαρροών και των αυτουργών των κατά τα ως άνω αξιόποινων πράξεων».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ