Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Μητσοτάκης: “Πολιτική τερατογένεση μία κυβέρνηση Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους ψηφοφόρους «να κλείσουν την πόρτα σε κυβερνήσεις αστάθειας»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μητσοτάκης: “Πολιτική τερατογένεση μία κυβέρνηση Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη” – ΒΙΝΤΕΟ Eurokinissi

«Μία είναι η κάλπη αυτής της 21ης Μαΐου, όπου ψηφίζουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει, για το ποιον πρωθυπουργό και ποια κυβέρνηση θα έχουμε τα επόμενα χρόνια», είναι το μήνυμα που απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Γλυφάδα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας για τις εκλογές 2023.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε εκ νέου αποφασισμένος να συγκρουστεί με όλες τις εστίες αναχρονισμού και αναξιοκρατίας, σημειώνοντας ότι η ΝΔ ιστορικά είναι το κόμμα που τόλμησε να τα βάλει με τις κακές συντεχνίες στο Δημόσιο. «Όπως είχα δεσμευτεί για λιγότερους φόρους το 2019 σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι δέσμευση μου για την επόμενη τετραετία είναι καλύτεροι μισθοί για όλες και όλους», τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης, κάλεσε όσους υποστηρίζουν «ότι μπορεί να προκύψει κυβέρνηση στις 22 Μαΐου να δηλώσουν ξεκάθαρα με ποιους πρόκειται να συνεργαστούν». «Είχα μιλήσει για το ενδεχόμενο πολιτικής τερατογένεσης με Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη. Το φαντάζεστε; Ό, τι και να λέει ο Αλέξης Τσίπρας, το ενδεχόμενο μαθηματικά υπάρχει», είπε.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τους ψηφοφόρους «να κλείσουν την πόρτα σε κυβερνήσεις αστάθειας καθώς όπως είπε μαθηματικά μπορεί να προκύψει κυβέρνηση ηττημένων ανάμεσα στους κυρίους Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη», επισημαίνοντας ότι «αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι αυτοδύναμη, σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών».

Μητσοτάκης: “Δέσμευσή μου για την επόμενη τετραετία είναι καλύτεροι μισθοί”

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε, εκ νέου, αποφασισμένος όσο ποτέ, να συγκρουστεί με όλες τις εστίες αναχρονισμού και αναξιοκρατίας, όπως είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζονται ότι η ΝΔ ιστορικά είναι το κόμμα που τόλμησε να τα βάλει με τις κακές συντεχνίες στο Δημόσιο. «Όπως είχα δεσμευτεί για λιγότερους φόρους το 2019 σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι δέσμευση μου για την επόμενη τετραετία είναι καλύτεροι μισθοί για όλες και όλους», τόνισε.

Απευθυνόμενους στους νέους ο κ. Μητσοτάκης τους κάλεσε να συγκρίνουν και να ψηφίσουν αυστηρά, τονίζοντας ότι «πολίτες την τελευταία στιγμή το 2019 δεν μας εμπιστεύτηκαν να το κάνουν τώρα γιατί μιλάμε με αποτελέσματα». «Εκεί που αστοχήσαμε και κάναμε λάθη, πρώτος εγώ τα αναγνώρισα και ανέλαβα την ευθύνη. Δεν κρύφτηκα», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης στη Γλυφάδα

Eurokinissi

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ