Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Νέα διακοπή στη δίκη Μπελέρη: “Δεν έχω τη διάθεση να απαντήσω σε ερωτήσεις, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη”

Η εισαγγελία ζήτησε να εξετάσει τον Φρέντυ Μπελέρη, ο οποίος αρνήθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πολλές παρατυπίες που έχουν γίνει στη συγκεκριμένη δίκη, από πλαστά έγγραφα μέχρι και καταπάτηση του Συντάγματος, όπως σημείωσε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα διακοπή στη δίκη Μπελέρη: “Δεν έχω τη διάθεση να απαντήσω σε ερωτήσεις, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη” facebook

Νέα αναβολή πήρε για τις 19 Δεκεμβρίου η δίκη του Φρέντυ Μπελέρη, δημάρχου Χειμάρρας.

Ο ίδιος μετά την αναβολή δήλωσε: «Αν είχαμε εισαγγελία αντικειμενική και αμερόληπτη θα είχα όλη τη διάθεση να απαντήσω ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εμπιστοσύνη λόγω του ότι έχει απορρίψει όλα τα αιτήματά μας και άρα δεν θα απαντήσω στις ερωτήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι «Ενεργητική διαφθορά σε εκλογές», που τελέστηκε σε συνεργασία, που προβλέπεται από το άρθρο 328 και 25 Π.Κ.

Δίκη Μπελέρη

facebook

Σύμφωνα με το himara.gr, σχολιάζοντας την απουσία του τρίτου μάρτυρα κατηγορίας, οι νομικοί εκπρόσωποι του κ. Μπελέρη τόνισαν πως μόνο το συγκεκριμένο δικαστήριο δεν είναι ικανό να βρει τον συγκεκριμένο μάρτυρα, καθώς εκείνος εντοπίζεται με ευκολία και παρουσιάζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Στη συνέχεια, διαβάσθηκαν οι δύο καταθέσεις τις οποίες είχε δώσει ο συγκεκριμένος μάρτυρας, τη μία στο ΑΤ Χειμάρρας στις 12 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που συνελήφθη ο Φρέντυ Μπελέρης και ο Παντελής Κοκαβέσης και τη 2η, στα τέλη Ιουνίου.

Δίκη Μπελέρη: Αρνήθηκε να εξεταστεί

Η εισαγγελία ζήτησε να εξετάσει τον Φρέντυ Μπελέρη, ο οποίος αρνήθηκε όπως του επιτρέπει ο νόμος, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πολλές παρατυπίες που έχουν γίνει στη συγκεκριμένη δίκη, από πλαστά έγγραφα μέχρι και καταπάτηση του Συντάγματος, όπως σημείωσε.

Η συνεδρίαση έκλεισε με αίτημα της εισαγγελίας να απαντήσει ο Παντελής Κοκαβέσης εάν επιθυμεί να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου ή όχι.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ