Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Νέα ένταση στη δίκη Πισπιρίγκου: Μετά τον Κούγια, επίθεση και από την ιατροδικαστή υπεράσπισης – “Βάλλομαι χωρίς λόγο”

Το ξέσπασμα Δημακοπούλου στις ερωτήσεις που δέχθηκε από την έδρα του Δικαστηρίου. “Δεν σας κατηγορήσαμε για κάτι και δεν κατάλαβα από τι πυροδοτήθηκε όλο αυτό” απάντησε η πρόεδρος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα ένταση στη δίκη Πισπιρίγκου: Μετά τον Κούγια, επίθεση και από την ιατροδικαστή υπεράσπισης – “Βάλλομαι χωρίς λόγο” EUROKINISSI

«Βροχή» ερωτήσεων δέχτηκε για δεύτερη ημέρα από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η ιατροδικαστής Ουράνια Δημακοπούλου που έχει κληθεί ως μάρτυρας από την πλευρά της κατηγορούμενης, πυροδοτώντας νέα ένταση στη δίκη Πισπιρίγκου.

Το «σφυροκόπημα» που δέχτηκε από έδρας σχετικά με τους ισχυρισμούς της για την υπόθεση οδήγησε στη μάρτυρα σε ένα απίστευτο ξέσπασμα. «Μ’ έχετε εδώ εξι ώρες! Μου λέτε πως δε διαβάζω τα ιατρικά έγγραφα! Μου λέτε ότι δεν έχω γνώση! Εμένα! Που είμαι εδώ, δέχομαι απειλές για τη ζωή μου! Λέτε πως δεν έχω γνώσεις ιατρικής και τα λένε οι δημοσιογράφοι και τα ακούνε οι γονείς μου» ξέσπασε η μάρτυρας έπειτα από ερώτηση της έδρας και φωνάζοντας, χτυπώντας τα χέρια συνέχισε: «Δεν αντέχω άλλο! Ποιο όφελος έχω; Βάλλομαι χωρίς λόγο!» είπε φωνάζοντας στο δικαστήριο με την πρόεδρο να την επαναφέρει λέγοντας της «αν είστε φορτισμένη συναισθηματικά δεν αφορά εμάς. Δεν σας κατηγορήσαμε για κάτι και δεν κατάλαβα από τι πυροδοτήθηκε όλο αυτό».

Νέα ένταση στη δίκη Πισπιρίγκου

eurokinissi

Νέα ένταση στη δίκη Πισπιρίγκου: Ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου – “Το παιδί είχε σταδιοδρομηθεί”

Κατά τη διάρκεια της σημερινής κατάθεσής η ιατροδικαστής ανέφερε ότι η υγεία της Τζωρτζίνας ήταν επιβαρυμένη. «Είχε λοίμωξη του αναπνευστικού. Είχε υγρούς ρόγχους, ίσως ήδη να είχε ξεκινήσει πνευμονικό οίδημα, Μαζί με την υποθρεψία είχε παράλληλα και λοίμωξη αναπνευστικού. Είχε επιληψία, είχε και λοίμωξη. Ένα παιδί σε πέντε μέρες έχει κάνει δέκα τέσσερα περιστατικά. Ήδη από το προηγούμενο εικοσιτετράωρο το παιδί είχε σταδιοδρομηθεί. Πόσο άλλο να αντέξει ένα παιδί;».

Κατά την κατάθεσή της την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, όπου υπήρξε και το ξέσπασμα Κούγια όπως έγραψε το dikastiko.gr η ιατροδικαστής είχε αναφέρει: «Δεν υφίσταται η δηλητηρίαση από κεταμίνη» και μάλιστα, προσδιόρισε ως αιτία θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη την «υποθρεψία σε έδαφος ατροφίας βασικών οργάνων, (καρδιά, πνεύμονες, νεφροί) σε έδαφος αντιδραστικής ιωσινοφυλίας, σε έδαφος επιληψίας».

Η μάρτυρας άφησε αιχμές τόσο για την τοξικολογική έκθεση, όσο και για την ιατροδικαστική έκθεση του Σωτήρη Μπουζιάνη. «Ο κ. Μπουζιάνης κρατάει τις αποστάσεις του. Στο συμπέρασμα δεν γράφει ότι είναι ανθρωποκτονία» επεσήμανε η μάρτυρας με την πρόεδρο να απαντά πως αυτό το αποφασίζει το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ